Robinson 2022 höst: Ulf Ström

Ulf Ström ute ur Robinson 2022 – Andreas Haraldsson bröt ihop

  • C More
Filmtopp
06 november 2022 kl. 21:11

Det redan tunga avsnittet fick en tyngre avslutning

Den folkkäre deltagaren Ulf Ström är ute ur "Robinson" 2022 höst, men inte efter att ha blivit utröstad. Hans avsked lämnade därför vänner i Lag Nord upprörda, i synnerhet Andreas Haraldsson som bröt ihop.

Under den första halvan av Robinson 2022 höst har den 65-årige byäldsten Ulf Ström varit en av de mest omtyckta deltagarna. Dels bland tittarna men framför allt inom Lag Nord där han bidragit med både viktig kunskap och underhållning i lägret. Under kvällens avsnitt överraskade Ulf alla på örådet när han efter utröstningen av Julie Joanzon meddelade att han också lämnar programmet. 

Ulf Ström ute ur Robinson 2022 – Andreas Haraldsson bröt ihop
Ulf Ström under kvällens tunga öråd. Foto: TV4 / C More.

Under kvällens öråd stod det klart att Julie Joanzon fick lämna. Men det slutade inte där: lagmedlemmen Ulf Ström meddelade att han också lämnar – på grund av ett nära dödsfall hemma i Sverige.  

– Jag fick precis besked att en av mina bröder har dött. Ett förkrossande meddelande för mig. Jag visste inte vem av mina bröder det gällde, eller hur, var eller någonting. Jag känner att jag nog inte kommer klara av att fokusera och ge den energi som de här tävlingarna kräver. Utan jag har bestämt mig för att bryta här, sade Ulf Ström till sina lagmedlemmar. 

Fortsättningsvis gav han dem några uppmuntrande ord att ta med sig in i fortsättningen på säsongen: 

– Ni kan inte ana vad jag uppskattat att få vara med er och vara en del av det här fantastiska laget. Ni är alla värdiga Robinson-vinnare varenda en av er. Kämpa på nu och ta hand om varandra. 

Andreas Haraldsson gråter efter att Ulf Ström lämnar Robinson 2022.
Andreas Haraldsson i tårar efter Ulf Ströms tunga besked. Foto: TV4 / C More.

Ulf Ström ute ur Robinson 2022 – Andreas Haraldsson bryter ihop

Att Ulf lämnar Robinson tog hårt på alla i laget, men en som blev extra tyngd var Andreas Haraldsson, som inte kunde hålla tillbaka tårarna efter beskedet: 

– Han var en jättestor inspiration för mig. Jag skulle inte gråta i TV men det hade varit en jobbig start redan. Han betydde mycket på väldigt kort tid också. Jag fick många livstips, det kommer bli tomt nu när alla är borta, säger Andreas på frågan om hur det känns att förlora Ulf.

Förutom Julie och Ulf hade laget redan inför örådet förlorat deras lagkapten Valentino Demina, som föll i immunitetstävlingen. Kvällens avsnitt slutade på en försiktigt hoppfull ton när Petra Malm avslöjade att de får förstärkning i form av en ny deltagare. Vem det rör sig om får vi veta imorgon.

Du följer Robinson 2022 höst på TV4 och C More. Nya avsnitt varje vecka.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL