Robinson 2022 höst: Ulf Ström

Robinson 2022 höst: Ulf Ström

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad 06 november 2022 kl. 20:11 | Publicerad 09 oktober 2022 kl. 07:10
ANNONS
ANNONS

Säsongens byäldste

Ulf Ström är en av deltagarna i "Robinson" 2022 höst. Kommer hans erfarenhet av vildmarksliv få honom att segra i tävlingen?

Mer läsning:

Den äldste deltagaren i Robinson 2022 höst stavas Ulf Ström. Sextiofemåringen från Stockholm är säsongens byäldste, och det blir spännande att se ifall erfarenheten kan få honom att plocka hem vinsten. 

Robinson 2022 höst: Ulf Ström

Robinson 2022 höst: Ulf Ström
Ulf Ström. Foto: TV4.

Namn: Ulf Ström
Ålder: 65 år
Bor: Stockholm
Personlig sak: cyklop och snorkel

Den nya säsongen av TV4:s populära tävlingsprogram har brakat igång och en av de som fått mångas blickar på sig är Ulf Ström. Han är den här omgångens utpekade vildmarksräv, och han själv verkar tro på sina kvaliteter. Även om han behövde lite tid på sig, så kunde han hjälpa Lag Nord att tända en eld i ett moment av säsongens allra första tävling.

De flesta förväntar sig nog att fortsättningsvis få se en användningsbar pjäs i Ström. Men som vi vet sedan tidigare handlar programmet i stor utsträckning om uthållighet. Ström verkar ha rätt karaktär och inställning för att hålla i det långa loppet, likaså rätt personlighet för att passa in i en grupp. Men det kan vara som så att åldern talar emot honom. Det får tiden utvisa. 

Du följer Ulf Ström i "Robinson" 2022 höst på TV4, TV4 Play och C More.

Mer läsning:

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL