Robinson 2022 höst: Alexander Strandberg

Robinson 2022 höst: Alexander Strandberg

Filmtopp
Uppdaterad 06 november 2022 kl. 21:11 | Publicerad 13 oktober 2022 kl. 07:10
ANNONS
ANNONS

"Jag får se till att ta hem hela skiten"

"Robinson" 2022 höst har presenterat en ny spännande deltagare i Alexander Strandberg, som klivit in i Lag Syd där bland annat Pelle Lilja finns med.

Mer läsning:

Höstsäsongen av Robinson fortsätter att infria sitt löfte som en med stora överraskningar. I det fjärde avsnittet deltog Lag Nord och Lag Syd i en budgivning, där de sistnämnda fick sig en alldeles extra gåva: Alexandra Strandberg, en helt ny deltagare ute på ön. 

Robinson 2022 höst: Alexander Strandberg

Robinson 2022 höst: Alexander Strandberg
Alexander Strandberg. Foto: TV4.

 

En del av tittarna känner säkerligen Lag Syds nya lagkamrat som synts till i TV-rutan förut. Tillsammans med hustrun Karin medverkade han i TV4-programmet Bytt är bytt där det blev stor succé. De fick då kamma hem prissumman på en halv miljon kronor, vilken är samma som den i Robinson. Visst vore det otroligt ifall han lyckades upprepa sin historia. 

Hur som helst har muskelknippet fått en lovande start på sitt nya TV-äventyr:

– Alexander hoppar in jättenaturligt i vår grupp. Supertrevlig. Han kommer in med ny energi, säger lagkamraten Greta Pierre i avsnittet.

Så här sade Alexander själv inför sin resa till Robinson-ön: 

– Jag är inte rädd för nåt, men ett orosmoment jag har är att jag ska tappa humöret och kontrollen, och få ett psykbryt. Det är någonting jag varit med om mer än en gång i livet.

Han fortsätter: 

– Möjligheten att få vara med i Robinson är en once in a lifetime-grej. Så jag får se till att åka dit och ta hem hela skiten. 

Nog känns det som att programmet fått ett tillskott i form av en profil som kan röra om ordentligt i grytan. 

Du följer Alexander Strandberg i "Robinson" 2022 höst på TV4, TV4 Play och C More.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL