Robinson 2022 höst: Valentino Demina

Robinson 2022 höst: Valentino Demina

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad 06 november 2022 kl. 20:39 | Publicerad 10 oktober 2022 kl. 09:29

Entreprenören från Stockholm

Valentino Demina är en av deltagarna i "Robinson" 2022 höst. Kommer vi att få se Lag Nord-medlemmen som slutgiltig segrare när säsongen väl går i mål?

Mer läsning:

Höstens säsong av Robinson 2022 har blåst igång, vilket gör det till hög tid att börja syna de olika deltagarna lite närmare. En som stuckit fram näsan inledningsvis är Valentino Demina, bror till profilen Anis Don Demina, som har siktet inställt på att bärga hem Robinson-statyetten och 500 000 kronor.

Robinson 2022 höst: Valentino Demina

Robinson 2022 höst: Valentino Demina
Valentino Demina. Foto: TV4.

Ålder: 31 år
Bor: Stockholm
Yrke: Entreprenör
Personlig sak: dotterns gosedjur Rodger

Att döma av inledningen av höstsäsongen av Robinson 2022 är Valentino Demina en färgstark profil bland deltagarna på ön, och han verkar inte dra sig för att axla ett större ansvar. Samtidigt som han själv inte är rädd för att ta på sig mycket, ställer han höga krav på sina lagkamrater. Valentino nöjer sig inte med att bara göra bra ifrån sig – för honom är seger alltid ett måste. Det är med andra ord knappast en slump att "Valle" blev vald först av sin lagkapten under premiäravsnittet.

– Vi har haft lite strategier sen vi kom hit och det var därför hon valde mig först till sitt lag. Det handlar mest om vilka som bidrar mest, vilka som är viktigast för det långsiktiga spelets skull, förklarar Valentino självsäkert efter laguttagningen.

Frågan är om Valentinos relativt höga svansföring kommer att hjälpa eller stjälpa honom i längden. Hans sätt att visa framfötterna ser till en början ut att vara en framgångsrik metod för att charma sina lagkamrater, men med högt ställda krav är det också lätt att man trampar någon på tårna, förr eller senare.

Något som är värt ett omnämnande är att Valentino tagit med sin dotters gosedjur, "Rodger", som sin personliga sak. Medan majoriteten tagit med sig bekvämligheter eller praktiska saker har Valle valt sitt föremål med hjärtat – en detalj som givetvis gör honom lite extra lätt att tycka om från ett tittarperspektiv.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL