Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Chocken: Nathalie Johansson ute ur Robinson – detta hände

Chocken: Nathalie Johansson ute ur Robinson – detta hände

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
30 oktober 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
30 oktober 2022

Sofia stod som segrare i duellen

I kvällens avsnitt förlorade Lag Syd sin lagkapten Nathalie Johansson som åkte ut ur Robinson efter att hon besegrats av Sofia Spendler i en duell.

Mer läsning:

Nathalie Johansson började precis börjat få rullning på hennes äventyr i Robinson 2022 höst när hon abrupt fick lämna programmet. Sofia Spendler som röstades ut i örådet fick chans på revansch och duellerade istället ut Nathalie.

Förra veckan var det Helen Lindberg som oväntat fick lämna det populära tävlingsprogrammet. Den här veckan fick vi ta del av nästa stora chock när Nathalie Johansson, som alla trodde skulle stanna, fick lämna. 

Chocken: Nathalie Johansson ute ur Robinson – detta hände
Sofia Spendler stannar kvar i tävlingen. Foto: TV4.

Sofia Spendler – säsongens största krigare så här långt

Under veckorna som gått har Lag Syd-medlemmen Sofia Spendler presterat i tävlingar, men hållit sig utanför den sociala gemenskapen. Detta har gjort henne till personen att rösta ut när det vankas öråd. Inför förra veckans öråd lyckades hon vinna immunitet, vilket gjorde att man istället röstade ut Helen Lindberg, och den här gången höll hon sig kvar genom att duellera ut Nathalie. 

Som gruppens ensamvarg blev Sofia nämligen precis som hon hade väntat sig utröstad av sina lagmedlemmar. Men som vi vet får man nu för tiden chansen att hålla sig kvar om man slår sönder en av de krukor som innebär en duell. I det momentet hade Sofia turen på sin sida när hon mycket riktigt plockade fram en duell. Hon valde då att möta Nathalie i vad som heter "Kniven" där den som kan balansera en stor kniv på sin hand längst vinner. I det här fallet vann Sofia som därmed skickade hem Nathalie. 

Efter örådet var det starka känslor inom Lag Syd som kände att de hade svikit varandra som hamnade där överhuvudtaget. Det står klart att de kommer ge ännu mer än någonsin i nästa tävling.

Nu väntar Gränslandet för Nathalie Johansson

Efter chocken i kvällens öråd väntar nu en resa till Gränslandet för Nathalie där hon gör bland annat Helen LindbergIsabella Resmark och Pernilla Johansson sällskap. Det återstår att se ifall hon kommer att kunna kriga sig tillbaka. 

Du följer "Robinson" 2022 höst på TV4 och C More.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL