Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Robinson 2022 höst: Homayon Sytes

Robinson 2022 höst: Homayon Sytes

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 oktober 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 oktober 2022

22-åringen från Härnösand

Bland deltagarna i "Robinson" 2022 höst hittar vi Lag Nord-medlemmen Homayon Sytes, som är en av de vi tror på kan gå riktigt långt.

Mer läsning:

Robinson hösten 2022 börjar ta form, och vi kan nu se vilka deltagare som känns potentiella att bärga hem statyetten när säsongen väl går i mål. 22-årige Homayon Sytes har fysiska kvaliteter som gör honom stark i tävlingar, och spelar smart mellan varven. Mycket talar för att han blir kvar en längre tid i programmet.

Robinson 2022 höst: Homayon Sytes
Homayon Sytes. Foto: TV4.

Namn: Homayon Sytes
Ålder: 22 år
Bor: Härnösand
Personlig sak: Ficklampa

Lag Syd har vunnit flera tävlingar, mycket på grund av deras starka samarbete. Av de som bidragit med styrka och uthållighet har vi Homayon Sytes, som förutom att vara en nyttig spelare i de heta drabbningarna med Lag Nord även är omtyckt i lägret. Även om han umgås mest med Greta Pierre, som fick näst flest röster mot sig i örådet där Helen Lindberg åkte ut, verkar han än så länge sitta stensäkert i laget. Homayon är helt enkelt den typ som du inte gör dig av med i första taget. 

Vad skulle kunna knäcka Homayon Sytes?

Just nu talar det mesta för att Homayon Sytes fortsatt kommer vara en stor del av Robinson hösten 2022. Men ingen sitter förstås helt säkert hela vägen, så vad skulle kunna rubba honom? Om vi får dra till med en kvalificerad gissning, är det ifall han tvingas rösta på Greta i ett eventuellt öråd. Då skulle en spricka kunna uppstå mellan Homayon och de andra deltagarna där vi för närvarande hittar tongivande profilers om Pelle LiljaAlexander Strandberg och Nathalie Johansson.

Du följer Homayon Sytes i "Robinson" 2022 höst på C More och TV4.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL