Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Robinson 2022 höst: Sofia Spendler

Robinson 2022 höst: Sofia Spendler

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 oktober 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 oktober 2022

Hur länge kan Sofia överleva ute på ön?

Sofia Spendler är en stark deltagare i "Robinson" 2022 höst, men hon har pakterna emot sig. Hur länge till kommer hon att överleva?

Tolv avsnitt in på säsongen av Robinson 2022 höst börjar vi sålla agnarna från vetet. Sofia Spendler är en spännande karaktär i årets säsong. Medan hon visat sig vara stark i tävlingar, har hon det tuffare vad gäller det sociala spelet. Skulle Sofia ta sig genom ett till öråd?

Robinson 2022 höst: Sofia Spendler
Sofia Spendler. Foto: TV4.

Namn: Sofia Spendler
Ålder: 31 år
Bor: Visby
Yrke: driver skönhetssalong
Personlig sak: 
rep

När den här artikeln publiceras måndagen den 24 oktober har Sofia överlevt Lag Syds senaste öråd, detta genom att imponerande ha vunnit immunitet i tävlingen innan. Men hon står likväl inför ett avgörande skede för hennes tid på ön. Sett till att Helen Lindborg blev den som röstades ut istället har Sofia nu tappat sin närmare lagkamrat till Gränslandet och behöver snabbt pakta ihop sig med andra.

Robinson 2022 höst: Sofia Spendler
Alexander Strandberg, Sofia Spendler och Greta Pierre. Foto: TV4.

Vände sig mot laget

Sofia tog inte lätt på lagets beslut att rösta ut Helen, som hon menar visat sig vara en av deras starkaste lagspelare. Efter utröstningen kunde hon därför inte hålla sig från att yttra sin besvikelse mot de andra, vilket naturligtvis inte stärker hennes position inom gruppen. Det mest naturliga för Sofia är att bilda partnerskap med Pelle Lilja som även han blivit mer isolerad inom laget. Frågan är bara vem mer som de kan få med sig för att bilda en tillräckligt stark pakt för att känna sig helt trygga inför kommande öråd. Just nu ser de resterande medlemmarna i Lag Syd ut att ha en stark gemenskap som blir svår att ta sig in i. I värsta fall måste de båda se till att lyckas undvika öråd tills det blir dags för den stora sammanslagningen längre in på säsongen.

Du följer Sofia Spendler i "Robinson" 2022 höst på C More och TV4.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL