Torsten om hårda orden till Anastasia i GVFÖ: ”Jag har varit väldigt elak”

Förolämpningarna får deltagare att lämna Gift vid första ögonkastet 2024 – kaoset fortsätter

  • SVT Play
Sofie Landgren
03 juni 2024 kl. 10:00

Deltagaren får nog i Gift vid första ögonkastet: "Jag mår inte bra längre"

I senaste avsnittet av SVT:s ”Gift vid första ögonkastet” väljer deltagaren Linnea Alsberg, 28, att lämna programmet och avsluta relationen med Jimmi Nordqvist, 33. Nu väljer även Anastasia Exner, 27, att bryta med Torsten Malmgård, 27, tack vare hans hårda ord.

Anastasia och Torsten i Gift vid första ögonkastet 2024
Torsten och Anastasia. Foto: SVT.

Ännu ett avhopp innan finalavsnittet av "Gift vid första ögonkastet" 2024

Det har minst sagt varit en turbulent säsong i Gift vid första ögonkastet i SVT. Det som började med fyra gifta par med all potential i världen till att få en relationerna att fungera har nu övergått till rejäla övertramp och på tok för hårda ord.

Tidigare har Linnea Alsberg valt att avbryta sin medverkan tack vare att hon tycker att Jimmi Nordqvist har varit för närgången utan direkt samtycke och nu har ytterligare en relation nått sin vägs ände.

Torstens snedsteg

Torsten Malmgård har tidigare radat upp allt han inte gillar med Anastasia Exner, inte bara för henne utan även för andra deltagare. Längst upp på den listan är den väldigt känsliga punkten att han inte är attraherad av henne. Någonting han har tagit upp på ett hårt och krasst sätt snarare än med finkänslighet. Allt detta har tagit hårt på Anastasia och hon väljer att ta avstånd från Torsten under en period. Men, under säsongens näst sista avsnitt träffas paret och pratar ut med relationsexperten Hana Jamali.

Torsten om hårda orden till Anastasia i GVFÖ: ”Jag har varit väldigt elak”
Torsten och Anastasia. Foto: SVT.

"Jag mår inte bra längre"

Under deras samtal berättar Torsten att han är oerhört ledsen över hur han har uttryckt sig, att han har begått ett enormt misstag. Han har insett att han har sagt saker som han inte kan ta tillbaka, ord som han ångrar rejält.

– Jag har betett mig på ett sätt som man inte ska göra mot en annan människa. Jag är otroligt ledsen för det, säger Torsten.

Anastasia tar emot ursäkten och understryker att hon tycker att det är en fin egenskap att han vill utvecklas och förbättras som människa, men dessvärre är såren för djupa och Anastasia väljer att avbryta experimentet.

– Jag känner att jag inte mår bra i situationen längre och jag vill avbryta experimentet. Jag tycker att du är en fin person, alla människor gör misstag, säger Anastasia.

Missa inte avslutningen av vårens upplaga av "Gift vid första ögonkastet" 2024 i SVT och på SVT Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL