Här är alla deltagare i Paradise Hotel 2024 – både gamla och nya ansikten

Här är alla deltagare i Paradise Hotel 2024 – både gamla och nya ansikten

  • Viaplay
Sofie Landgren
27 juni 2024 kl. 09:00

”Ni där hemma lär inte bli besvikna”

I höst är det efterlängtad comeback för "Paradise Hotel" 2024 och Viaplay lovar en storslagen produktion i precis samma anda som det tidigare skrotade formatet. Här är årets deltagare som lovar att ta återuppliva programmets forna glans.

Alla deltagare och Rebecca stella - Paradise Hotel 2024
Årets deltagare och programledare Rebecca Stella. Foto: Patricia Recourt/Viaplay.

Här är årets deltagare i "Paradise Hotel" 2024

Det är ett gäng exalterade deltagare som checkar in på hotellet – villiga att riskera både vänskap och kärlek i jakten mot en halv miljon kronor. Viaplay har lovat att denna nygamla version av Paradise Hotel kommer att bjuda på mycket drama, humor, romanser och brutna löften. Och som en bonus kommer skolveckan äntligen tillbaka!

– Jag är så otroligt taggad på att Paradise Hotel är tillbaka. Det var en fruktansvärt rolig inspelning och underbart att vara tillbaka igen. Säsongens deltagare är inte rädda för att ta plats, ta ut svängarna, höja rösten och visa känslor. Att det rörs om i grytan är en underdrift och ni där hemma lär inte bli besvikna, säger programledare Rebecca Stella.

Filmtopp fick äran att åka till det berömda PH-huset i Mexiko för att träffa alla deltagare och vi kan garantera att både Rebecca Stella och Viaplay håller sitt löfte när det kommer till säsongens innehåll.

Killarna i årets Paradise Hotel 2024
Årets manliga deltagare. Foto: Patricia Recourt/Viaplay.

Årets manliga deltagare

När vi ser till de manliga deltagarna som kliver in i starten så rör det sig om fem killar, och flera av dem lär du känna igen. Vi har allstars, såsom Fredrik ”Fimpen” Olsson, han var med i programmet både 2019 och 2020, båda gångerna tog han sig nästan till final. Näst på tur har vi den genomsnälle Mattias Helén, som lyckades charma varenda tittare under sin medverkan år 2020. Även förra årets vinnare Casper Wolter, kliver in i höstens säsong tillsammans med Ikenna "Ike" Ibeka, som även han lyckades vinna den skrotade säsongen av Paradise hotel 2021. Dessutom checkar DJ:n Diego Martinez Parra in med resten av gruppen.

Namn: Ålder: Bor: Instagram:
Fredrik Olsson 28 Rhodos (från Örebro) @fredrikolssonx
Mattias Helén 23 Alunda @mattiashelen
Casper Wolter 26 Stockholm @casperwolter
Ikenna Abika 29 Älvsjö (från Göteborg) @youknowike
Diego Martinez Parra 27 Stockholm @diegoxmami
Tjejerna i Paradise Hotel 2024
Foto: Patricia Recourt/Viaplay.

Årets kvinnliga deltagare

När killarna väl kliver in kommer de att mötas av fem tjejer som i dagsläget är mer anonyma, alla förutom Amanda Fransson som medverkade i ett annat realityprogram år 2019, nämligen Ex on the Beach. I år det dags för henne att ta sig an Paradise Hotel, och det gör hon tillsammans med Moa Melin, Victoria Engström, Hannah Johansson och sist men inte minst Shyrin Masoudi.

Namn: Ålder: Bor: Instagram:
Victoria Engström 22 Stugun @victoriaengstrm
Moa Melin 24 Stockholm @Moaemelia
Hannah Johansson 23 Linköping @Hannah.johansso
Shyrin Masoudi 23 Göteborg @shyrinmasoudi
Amanda Fransson 27 Hässleholm @amandafranssoonnn
Jokrar i Paradise Hotel 2024
Foto: Patricia Recourt/Viaplay.

Två avslöjade jokrar

Hittills har Filmtopp även kunnat avslöja två jokrar som kliver in under säsongens gång, och det är två rutinerade realitydrottningar som ska försöka ta sig hela vägen till vinsten på en halv miljon kronor. Det är inga mindre än Diana Moseni, 30, bosatt i Göteborg, (@DianaMoseni) tidigare vinnaren från säsongen 2020 och Bettina Buchanan, 29, bosatt på Rhodos (@bettinabuchanan) som har medverkat i Paradise Hotel hela fem gånger.

Här hittar du intervjuer med årets deltagare:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL