Casper Wolter är med som Allstar i Paradise Hotel 2024: ”Här för revansch”

Casper Wolter är med som Allstar i Paradise Hotel 2024: ”Här för revansch”

  • Viaplay
Sofie Landgren
11 juni 2024 kl. 11:00

EXKLUSIVT: Efter det ultimata reality-sveket vågar Casper ta sig an PH igen

Filmtopp kan avslöja att den tidigare deltagaren med hjärtat på rätt plats, Casper Wolter, gör comeback när "Paradise Hotel" kommer tillbaka hösten 2024. Casper öppnade upp om sin medverkan när vi fick chansen att träffa alla deltagare under inspelningen i Mexiko tidigare i år.

Casper Wolter gör comeback i Paradise Hotel 2024
Casper Wolter. Foto: Patricia Recourt/Viaplay.

Casper Wolter gör comeback i "Paradise Hotel" Sverige 2024

Få realityfanatiker har nog missat nyheten om att Viaplay har tagit tillbaka sitt gamla koncept Paradise Hotel och att den nya säsongen har premiär till hösten. Filmtopp fick ett exklusivt erbjudande om att åka ner till inspelningen i Mexiko och träffa alla deltagare, ett erbjudande vi inte kunde göra annat än att tacka ja till.

Efter det ultimata reality-sveket – Casper vågar ta sig an PH igen

Till vår glädje, men också förvåning, fick vi träffa vinnaren av Paradise Hotel 2023, nämligen Casper Wolter under inspelningen. Att vi blev smått förvånade över att se just honom inne i villan är inte så konstigt om man ser till det faktum att hans partner Bella Andersson valde att kasta kulan på 200 000 kr istället för att dela vinsten med Casper. Till mångas tycke blev det ett orättvist slut för Casper som spelade snällt och rättvist hela vägen.

Nu är Casper tillbaka för sin "PH"-revansch!

Casper Wolter Paradise Hotel 2024
Casper Wolter. Foto: Filmtopp.

Fortsätter som en snäll spelare

Casper är i dag 26 år och bor i Stockholm, men kommer från Åker. När vi träffar Casper i det mexikanska "PH-huset" berättar han att han är precis samma spelare som sist: den snälla spelaren som inte tycker om drama eller att hugga andra i ryggen.

– Jag håller mig ganska mycket under radarn, är inte mycket för drama och så på den biten, försöker hålla mig ganska neutral. Jag spelar på precis samma sätt nu som jag gjorde då, säger Casper.

Kan du lita på folk inne i huset efter föregående svek?

– Jag vill inte blanda ihop människa med människa, även om jag litade på fel person förra gången så vill jag inte ta ut det på någon annan, det är inte rätt sätt att gå tillväga. Sen är det klart att jag är lite extra försiktig och lite extra varsam, men jag är inte rädd för att det ska återupprepa sig, svarar Casper.

Casper tror inte att han själv hade varit kapabel till att kasta kulan.

– Jag hade inte kastat kulan, det hade jag inte. Jag har det inte i mig. Jag är inte här för hämnd, jag är här för revansch. Jag är inte här för pengarna, säger Casper.

Bästa och sämsta med Caspers medverkan 2024

– Det bästa är helt klart att man har skaffat sig några vänner som man kommer umgås med på utsidan, man brukar alltid hitta 2–3 personer som man tar vidare med sig hem. Det sämsta är väl när man ljuger någon rätt upp i ansiktet. Då får man dåligt samvete, men man vet att det i grund och botten bara är ett spel och inget personligt, svarar Casper.

Avslutningsvis berättar Casper att han inte skulle kunna tänka sig ställa upp i något annat TV-program, han är nöjd med sitt liv och sin tillvaro hemma i Sverige.

Men det finns ett undantag. Skulle Paradise Hotel höra av sig igen, då hade han mer än gärna ställt upp.

Vi på Filmtopp hoppas att Casper lyckas ta sig till final även den här gången och att han faktiskt vågar kasta kulan i Viaplays nygamla "Paradise Hotel" som går av stapeln hösten 2024. Säsongen kommer att sändas på Viaplay, TV3 och Pluto TV och vi återkommer med spikat premiärdatum längre fram, så stay tuned!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL