Ikenna “Ike“ Abika är Allstar i Paradise Hotel 2024: “Min sista gång“

Ikenna “Ike“ Abika är Allstar i Paradise Hotel 2024: “Min sista gång“

  • Viaplay
Sofie Landgren
18 juni 2024 kl. 11:00

Är med för andra och sista gången

Filmtopp kan avslöja att den tidigare deltagaren Ikenna "Ike" Abika gör efterlängtad comeback när "Paradise Hotel" kommer tillbaka hösten 2024. Ike öppnade upp om sin medverkan när vi fick chansen att träffa alla deltagare under inspelningen i Mexiko tidigare i år.

Ike är med i Paradise Hotel 2024
"Ike" Ikenna Abika. Foto: Filmtopp.

Ike gör comeback i "Paradise Hotel" Sverige 2024

Få realityfanatiker har nog missat nyheten om att Viaplay har tagit tillbaka sitt gamla koncept Paradise Hotel och att den nya säsongen har premiär till hösten. Filmtopp fick ett exklusivt erbjudande om att åka ner till inspelningen i Mexiko och träffa alla deltagare, ett erbjudande vi inte kunde göra annat än att tacka ja till.

Är med för andra och sista gången

Väl på plats fick vi träffa killen med stort hjärta och ett sinne för humor, ingen mindre än influencern Ike (@youknowike på Instagram). Det här är andra gången som Ike ställer upp i Paradise Hotel. Första gången medverkade han år 2021 i den ökända säsongen som skrotades. Ike och hans dåvarande partner Moa Lindgren vann och fick dela på 500 000 kronor. Nu berättar Ike att det här kommer att vara hans sista PH-säsong någonsin.

– Nej, det här är min sista gång, det här är min andra gång och jag tänker att det får räcka nu, säger Ike till Filmtopp.

Hade Ike kunnat tänka sig att kasta kulan?

– Allt handlar om vem jag står med. Har personen offrat mycket för mig då är det troligtvis så att jag kommer hålla kulan, men är det så att det är någon ny som jag inte känner så bra och är lite osäker så hade jag kastat den såklart, skrattar Ike.

Ike är med i Paradise Hotel 2024
"Ike" Ikenna Abika. Foto: Filmtopp.

Har även medverkat i andra realityprogram

Det är inte bara Paradise Hotel som står på Ikes reality-CV, utan redan 2020 dök han upp i tv-rutan när han sökte kärleken i SVT:s Första dejten och 2023 medverkade han i kärleksäventyret Love Island Sverige i TV4.

Stor på sociala medier

Många som söker till realityprogram i dag har en dröm om att kunna slå igenom på sociala medier, någonting som har visat sig vara oerhört svårt på grund av den stora konkurrensen. En som däremot har lyckats är Ike, som tack vare sina humoristiska sketcher har lyckats få hundratusentals följare på både Instagram och TikTok.

Vi frågade Ike vad han tror är receptet på hans framgång.

– Jag tror att jag har lyckats för att jag har varit väldigt omtyckt av svenska folket, men samtidigt har jag hållit igång mina sociala medier väldigt kraftigt efter att jag har varit med i ett TV-program. Jag började även innan jag var med i reality. Jag började lägga upp massa sketcher, men jag hade inte så många visningar, och efter reality har jag bara öst in med massa content och bara försökt hålla mig relevant, säger en ödmjuk Ike.

Vi på Filmtopp hoppas att Ike lyckas ta sig till final även den här gången. Viaplays nygamla "Paradise Hotel" går av stapeln hösten 2024 och kommer att sändas på Viaplay, TV3 och Pluto TV. Vi återkommer med spikat premiärdatum längre fram, så stay tuned!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL