Fredrik “Fimpen“ Olsson och Mattias Helén redo för comebacken i Paradise Hotel

Fredrik “Fimpen“ Olsson och Mattias Helén redo för comebacken i Paradise Hotel

  • Viaplay
Axel Diedrichs
14 mars 2024 kl. 06:03

Filmtopp på plats vid inspelningen i Mexiko

I höst är "Paradise Hotel" tillbaka på Viaplay. Bland årets deltagare har vi veteranerna Fredrik “Fimpen“ Olsson och Mattias Helén som båda är laddade inför den nya säsongen.

För drygt ett par månader sedan blev det känt att Viaplay tar tillbaka sin älskade realitysåpa Paradise Hotel för en till säsong. När det ursprungliga formatet återinförs, kan tittarna förvänta sig intensiva känslor, sena nätter, dramatiska vändningar och ökad spänning. Deltagare har på nytt klivit in i huset för att delta i spelet, den här gången på Playa Nix i  Manzanillo vid den mexikanska kusten.

Fredrik Olsson och Mathias Helén redo för comebacken i Paradise Hotel“
Fredrik Olsson. Foto: Axel Diedrich / Filmtopp Int.

Fredrik “Fimpen“ Olsson och Mattias Helén redo för comebacken i Paradise Hotel

För att ta tillbaka Paradise Hotel som vi länge känt till det, lovar Viaplay att maxa den nya säsongen med roliga och nostalgiska inslag och spännande comebacker. För en vecka sedan stod det klart att Rebecca Stella gör comeback som programledare. I dag kunde vi meddela att både Fredrik “Fimpen“ Olsson och Mattias Helén kommer att vara med i programmet på nytt. När Filmtopp, som rapporterar från Mexiko, träffar dem är de riktigt laddade, i synnerhet Fredrik som knappt kan sitta still:

– Nu är det dags, Paradise Hotel är tillbaka. Vi ska göra show, vi ska göra TV och jag har bara en sak att säga: Make PH Great Again!

Hans medverkan i den nya säsongen blir Fredriks tredje totalt. Hur ska han ta sig se till att den här gången lyckas hela vägen i mål och kamma hem prispengarna?

– Första året hade jag ingen aning, jag var tvärdålig och visste inte vad jag gjorde alls, men kom ändå till semiveckan. Min andra gång checkade jag in vecka tio och då är det full fart med spelet direkt, men jag gör det ändå bra. Jag åker ut på sista parceremonin för att jag var sjukt bakis och inte kunde tänka spelet, och att det gjordes ett move jag inte visste om. I år har jag känt att jag kör en mix av båda. Inte spela för hårt men ändå spela och ha kontroll. Jag vill ändå ha kul också, säger Fredrik till Filmtopp.

Fredrik “Fimpen“ Olsson och Mathias Helén redo för comebacken i Paradise Hotel
Mattias Helén. Foto: Axel Diedrichs / Filmtopp Int.

"Alltid de som skapar mycket drama som åker ut"

Medan Fredrik framstår som ruggigt laddad och beredd att kliva över lik för att vinna, är Mattias Helén desto mer bakåtlutad och lugn. Det är då inte fel att få spendera våren långt borta från Sverige i ett gassande Mexiko.   

– Det är skönt att vara här. Att sola, bada och festa är en paus från vardagen och att köra lastbil. Det är kul att åka på semester och få betalt, säger han till Filmtopp och berättar hur han ska se till att hålla sig på det vinnande spåret.

– Man ska inte skapa för mycket drama. Det är alltid de som skapar mycket drama och som har mycket runt omkring sig som åker ut. Man ska kunna gå lite obemärkt. 

Så vad planerar Fredrik att göra för prispengarna om han vinner Paradise Hotel 2024?

– Jag hade tagit lite semester och tagit med bästa polarna utomlands. Sen hade jag sparat pengarna också, det är ett bra bidrag till att köpa hus i framtiden. Jag hade sparat det mesta. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filmtopp.se (@filmtopp.se)

Filmtopp är på plats i Manzanillo i Mexiko för att bevaka den storskaliga inspelningen som äger rum på Playa Nix. Det kommer att publiceras artiklar och djupgående intervjuer med deltagare på löpande band, så se till att hålla utkik efter mer exklusivt innehåll från "Paradise Hotel" 2024.

OBS: Den nya säsongen kommer att sändas på Viaplay, TV4 och Pluto TV.

Axel Diedrichs, Sofie Landgren

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL