AVSLÖJAR: Diana Moseni tillbaka i Paradise Hotel: “Kommer få en chock“

AVSLÖJAR: Diana Moseni tillbaka i Paradise Hotel: “Kommer få en chock“

  • Viaplay
Axel Diedrichs
15 mars 2024 kl. 16:03

Är du redo för mer kaos?

Filmtopp kan avslöja att den berömda deltagaren Diana Moseni gör comeback när "Paradise Hotel" kommer tillbaka 2024. "Det här är den sjukaste säsongen, någonsin", säger hon.

I går kunde Filmtopp avslöja att Fredrik “Fimpen“ Olsson och Mattias Helén är med i den efterlängtade comeback-säsongen för Paradise Hotel. I dag kan vi meddela att Diana Moseni, tidigare vinnaren från säsongen 2020, kommer att vara med när realityprogrammet återvänder till Viaplay

Men trots vinsten blev det inte den stora finallyckan som Diana hade hoppats på, detta eftersom Sebastian Månsson kastade kulan på henne på 150 000. Nu är hon tillbaka för sin revansch.

AVSLÖJAR: Diana Moseni tillbaka i Paradise Hotel: “Kommer få en chock“
Foto: Axel Diedrichs / Filmtopp Int.

Diana är trött på att hon blev utnyttjad som spelpjäs i föregående säsong där hon föll under andras manipulation. När hon nu kommer tillbaka till Paradise Hotel gör hon det för att styra sitt eget spel. 

– Jag tror att tittarna kommer få en jävla chock när de ser hur jag är inne i huset den här gången. I min förra säsong var jag blyg, väldigt ledsen och konstant gömde mig. Nu är det fyra år senare och det är andra puckar i det här huset. Jag är en helt annan person och bättre på det här än vad jag trodde att jag var. Nu ska jag inte jinxa mig själv, men jag har rört om i grytan som om mitt liv hängde på det, säger Diana till Filmtopp.

Hon lovar tittarna att det här blir en Paradise Hotel-säsong som ger tittarna allt de vill ha och lite till:

– Det här är den sjukaste säsongen, någonsin. Jag hade aldrig gjort det här om jag inte hade luskat lite i vilka som ska vara med. Alltså, det är kaos.

"Paradise Hotel" kommer tillbaka i höst. Den nya säsongen kommer att visas på både Viaplay, TV3 och Pluto TV.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL