Realitydrottningen Bettina Buchanan är med i höstens Paradise Hotel Sverige

Realitydrottningen Bettina Buchanan är med i höstens Paradise Hotel Sverige

  • Viaplay
Sofie Landgren
14 juni 2024 kl. 11:00

Nordens queen of reality

Glada nyheter för alla Paradise Hotel-fans där ute, favoriten Bettina kommer in som allstar och joker i höstens upplaga av Viaplays nygamla koncept!

Bettina är med i Paradise Hotel 2024
Bettina Buchanan. Foto: Patricia Recourt/Viaplay.

Bettina Buchanan kliver in som joker i höstens upplaga av "Paradise Hotel"

Kvinnan, myten, legenden, som kanske har Nordens härligaste skratt, gör efterlängtad reality-comeback i höst. Bettina kliver in som joker i Viaplays Paradise Hotel 2024 där hon är en av säsongens allstar-deltagare.

Att hon har fått titeln som realitydrottning är inte så konstigt om man ser till det faktum att hon har medverkat i Paradise Hotel hela fem gånger, tre gånger i den svenska upplagan och två gånger i den norska. Utöver det har hon även medverkat i både Ex on the beach Sverige och Ex on the Beach Norge. Vad som gör Bettina till ett ordentligt hot inne i villan är att hon dessutom lyckades kamma hem vinsten i Paradise Hotel Norge 2020, så att Bettina har stenkoll på spelet råder det inget tvivel om.

Bettina kliver in som joker en bit in på säsongen, men tro oss, det kommer att vara väl värt väntan för dig som är taggad på extra mycket drama. De andra deltagarna får nämligen en chock när hon väl kliver in.

– Jag är tillbaka, så nu jäklar blir det riktigt Paradise Hotel igen. Jag är så taggad! Jag tror dock inte att de deltagare som redan är på hotellet är så taggade, säger Bettina skrattandes till Viaplay innan hon kliver in på hotellet.

Bettina är med i Paradise Hotel 2024
Bettina Buchanan. Foto: Viaplay.

En snäll men slug spelare

Bettina har alltid visat att hon är en snäll men slug spelare, även när hon blev utsatt för mobbning och utfrysning utav några av de andra kvinnliga deltagarna i den svenska upplagan år 2016.

Istället för att ta till samma motvapen har hon svalt elakheterna och kommit tillbaka starkare. Det här är en kvinna med pondus och de andra deltagarna i höstens upplaga av Paradise Hotel 2024 får passa sig för Bettina är här för att kamma hem en svensk vinst!

Missa inte Bettinas comeback i Viaplays nygamla "Paradise Hotel" som går av stapeln hösten 2024. Säsongen kommer att sändas på Viaplay, TV3 och Pluto TV och vi återkommer med spikat premiärdatum längre fram, så stay tuned!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL