Valentin Kronlund om tiden efter Bachelorette: ”Jag var väldigt sorgsen”

Valentin Kronlund om tiden efter Bachelorette: ”Jag var väldigt sorgsen”

  • TV4 Play
Emil Oscar Rasmussen
23 juni 2024 kl. 16:00

En hoppfull och ödmjuk Valentin öppnar upp i rutan

"Bachelorette"-deltagaren Valentin Kronlund fick hjärtat krossat i den senaste säsongen av programmet. Nu öppnar han upp om känslorna efter Sonja Livboms val, men också sina tankar om sin kommande medverkan i "Bachelor".

Häromveckan kunde vi se när Valentin Kronlund snubblade på målsnöret och fick hjärtat krossat i Bachelorette, efter att Sonja Livbom valde att ge sin sista ros till William Palmblad. Det var många som berördes av Valentins öde, och som har ömmat för honom i efterspelet, där han visat upp ödmjukhet för resultatet och tacksamhet för upplevelsen han ändå fick vara med om.

I början av juni blev det sedan klart att Valentin kommer att få en ny chans på kärlek i rutan när han kommer att vara bachelor i säsongen av Bachelor som har premiär 2025. I dag gästade han Nyhetsmorgon för att prata om känslorna efter att ha fått nobben av Sonja och vad han väntar sig av sin medverkan i Bachelor.

Valentin Kronlund om tiden efter Bachelorette: ”Jag var väldigt sorgsen”
Foto: TV4.

Valentin Kronlund: ”Jag var väldigt sorgsen ett ganska bra tag”

När Valentin Kronlund gästade Nyhetsmorgon under söndagen var han precis den varma och positiva person som vi lärt känna i rutan under våren. Han erkänner sig ha blivit hjärtekrossade i programmet, men inte utan en positiv spinn på upplevelsen.

– Det är alltid tufft att bli hjärtekrossad. Det tar ju emot, man känner sig otillräcklig på många sätt. Men samtidigt var jag väldigt glad över resan där, jag hade fått väldigt många fina nya vänskaper. Det var en otrolig upplevelse, så jag hade ändå det som tröst, och det hjälpte mig nog tillbaka på banan, säger Valentin i Nyhetsmorgon.

Han beskriver också upplevelsen av att ha varit med i Bachelorette som "otrolig" och menar att det var "fantastiskt kul", men det krävde trots allt lite tid för att slicka såren.

– Jag var väldigt sorgsen ett ganska bra tag. Till och med när jag kom hem till Sverige så tog det ett tag för mig att landa igen och hitta mig själv.

Men Valentin vänder återigen upplevelsen till någonting givande:

– Jag försökte trösta mig med att jag faktiskt vågade åka iväg på det här äventyret, jag vågade öppna upp mig, jag vågade känna de här känslorna. Och det har ändå byggt mig som person känner jag, och det är jag väldigt tacksam för. Så det var sorgset, men också lite bitterljuvt nästan, faktiskt.

I sin medverkan berättar han också att han är vän med både William och Sonja än i dag, samt med flera andra killar från huset, och det är vänskaper han tror kommer vara "i resten av livet" och som han säger sig vara tacksam för.

Valentin blickar med spänning mot den kommande "Bachelor"-säsongen som han ska medverka i, men säger att det inte var en självklarhet att tacka ja och att han fortfarande försöker smälta beslutet. I slutändan landar han ändå i att han är "taggad".

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL