Nu blir Valentin Kronlund bachelor – efter krossat hjärta i Bachelorette

Nu blir Valentin Kronlund bachelor – efter krossat hjärta i Bachelorette

  • TV4 Play
Emil Oscar Rasmussen
04 juni 2024 kl. 15:37

Ny chans på kärlek för Valentin – nu kan du söka till Bachelor 2025

Valentin Kronlund snubblade på målsnöret i "Bachelorette" 2024 när Sonja Livbom valde att ge sin sista ros till William Palmblad. Men efter att ha fått pyssla om sitt brustna hjärta får Valentin nu en ny chans på kärlek – som bachelor i TV4:s "Bachelor" 2025.

Det blev en hjärtskärande avslutning Bachelorette Sverige 2024 för deltagaren Valentin Kronlund. Efter att ha lyckats ta sig hela vägen till det avgörande avsnittet, där det stod mellan honom och William Palmblad i kampen om Sonja Livboms hjärta, blev han snuvad på den sista rosen.

Valentin förklarade sin kärlek för Sonja, bara för att få veta att hennes hjärta bultade starkare för William.

– Jag vill så gärna ha Sonja. Hjärtat blöder lite just nu, säger Valentin i Bachelorette, efter att Sonja fattat sitt beslut.

Nu blir Valentin Kronlund bachelor – efter krossat hjärta i Bachelorette
Foto: TV4.

Valentin Kronlund blir TV4:s nästa bachelor

Att ha blivit snuvad på kärleken verkar ha tagit hårt på Valentin i stunden, men efter en period av läkande verkar han nu vara redo för att ännu en gång ta upp jakten på den rätta. I det absoluta slutet av det sista Bachelorette-avsnittet (som finns på TV4 Play sedan i måndag men visas linjärt på TV4 på torsdag) får vi veta att det är Valentin som blir bachelor i säsongen av Bachelor Sverige 2025

– Tjena allihopa, Valentin här. Stort grattis till Sonja och Wille, inleder Valentin i ett mobilinspelat klipp, innan han kommer med sitt avslöjande. För min del, då är kärleksäventyret inte över än, och jag är här för att berätta att jag kommer att vara nästa bachelor. Så om du har fått upp ögonen och är sugen på att få dejta mig, så kan du ansöka nu på tv4.se, så hoppas jag att få träffa just dig. Sköt om dig så länge, avslutar en leende Valentin i solskenet.

Då kommer Bachelor med Valentin Kronlund

För den som vill ansöka till Valentin Kronlunds kommande säsong av Bachelor framgår det att inspelningen för programmet kommer att genomföras under hösten 2024 och att sändningen av programmet är planerad till 2025. Något exakt premiärdatum anges inte, men sannolikt kommer programmet att visas under våren eller hösten 2025.

Det ser också ut att Valentin inte bara kommer att få sällskap av kvinnor som vill dejta honom, utan eventuellt även ytterligare en bachelor. På ansökningssajten går det nämligen att ansöka till en plats som bachelor i programmet.

"Bachelor Sverige" kommer även att sändas hösten 2024, då med Stephane och Rasmus som bachelors.

Du kan söka till "Bachelor Sverige" 2025 med Valentin Kronlund här.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL