Valentin får inte Sonjas sista ros i Bachelorette: Det är jävligt tungt

Valentin får inte Sonjas sista ros i Bachelorette: "Det är jävligt tungt"

  • TV4 Play
Sofie Landgren
03 juni 2024 kl. 21:00

Valentin i tårar efter Sonjas sista val

Två killar har tagit sig hela vägen till säsongens allra sista rosceremoni i "Bachelorette" Sverige 2024 i TV4. Dessvärre blir det Valentin Kronlund som får åka hem till Sverige utan både ros och Sonja Livbom.

Valentin och Sonja i Bachelorette 2024
Sonja och Valentin. Foto: TV4.

Stor sorg för Valentin i säsongsavslutningen av "Bachelorette" Sverige 2024

Under våren har tittarna fått följa den 28-åriga solstrålen Sonja Livbom i hennes jakt på den stora kärleken i Bachelorette Sverige i TV4. Redan från start har det varit tydligt att Sonja fått mest kemi med deltagarna Valentin Kronlund och William Palmblad.

Under säsongens sista avsnitt får Soja chansen att spendera ensam tid med killarna var för sig under en 24 timmars drömdejt, och tack vare den tiden lyckas hon få klarhet i vem hon vill erbjuda sin allra sista ros. Efter att Valentin gett sin kärleksförklaring till Sonja tvingas hon med gråten i halsen berätta att det är William som lyckats fånga hennes hjärta och att hon inte kan erbjuda Valentin sin sista ros.

"Det är jävligt tungt"

– Det är en besvikelse att mina känslor inte lyckats nå fram hela vägen. Man har investerat så mycket i dem bara för att falla platt på liksom prispallen praktiskt taget. Att öppna upp sig på det sättet, att dyka raklång ner i det okända för att försöka fiska upp den här rosen, känna att man vill med hela kroppen, men ändå inte riktigt når fram, det är jävligt tungt. Jag vill så gärna ha Sonja. Hjärtat blöder lite just nu, säger Valentin till produktionen innan han lämnar programmet.

Vi på Filmtopp vill passa på att tacka Valentin för hans medverkan i "Bachelorette" Sverige 2024 och vi önskar honom all lycka i framtida relationer.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL