Valentin Kronlund trots besvikelsen i Bachelorette: “Bästa jag gjort“

Valentin Kronlund trots besvikelsen i Bachelorette: “Bästa jag gjort“

Sofie Landgren
07 juni 2024 kl. 12:00

Valentin Kronlund fick inte sista rosen i årets "Bachelorette". Till Filmtopp berättar han om hur det var att vara med i årets program.

Valentin Kronlund snubblade på målsnöret i årets Bachelorette, något som han beskrev som "jävligt tungt". Filmtopp har fått en pratstund med Valentin, som berättar om sin medverkan i programmet och om han skulle rekommendera andra att vara med i framtida säsonger.

Hur kommer det sig att du var med i programmet?

– Jag blev kontaktad av produktionen som frågade ifall jag hade kunnat tänka mig att vara med om ett kärleksäventyr i Mexiko. Med frågan skickade produktionen även med en beskrivning av Sonja, samt lite bilder. Utifrån den beskrivningen, och vad jag kunde ana från bilderna de skickade fick jag intrycket av att hon var en väldigt glad och äventyrslysten tjej med mycket pondus.

– Jag tänkte att jag inte hade något att förlora! Jag var trött på nätdejting konceptet, hade inga förbindelser i Stockholm som höll mig tillbaka, och Sonja verkade vara en pangbrud, så jag sa "Fuck it, vi kör!" och började packa väskan.

Valentin och Sonja
Valentin fick inte Sonjas sista ros. Snart tar han revansch som Bachelor. Foto: TV4, bilden är ett kollage.

Valentin Kronlund om Bachelorette: "bland det bästa jag någonsin gjort"

Även om sin medverkan i "Bachelorette" är bland det bästa Valentin "någonsin gjort" är han osäker på om han skulle rekommendera programmet för andra. Han berättar:

– Det är svårt för mig att säga. Vi har alla unika liv som vi lever, med lika skiftande värderingar och egenskaper. Vad som passar mig kanske inte passar någon annan och det kunde man även ana inne i huset. Många killar var obekväma med konceptet och att konstant bli filmade.

– För min egen del så hade jag otroligt kul och på många sätt så är det bland det bästa jag någonsin gjort! Jag har fått såna otroliga minnen från att ha tagit del av det här äventyret, minnen som jag omöjligen skulle kunna ha i en annan miljö. På många sätt kändes det som att leva i en film, vilket det på sätt och vis var!

– Jag ångrar absolut inte mitt val och kan definitivt rekommendera att de som är nyfikna vågar sig på att ta del av ett liknande äventyr. Vad har du egentligen att förlora?!

Vem av grabbarna skulle du säga att du har bäst kontakt med i dag?

Alieu, Christoffer, Lucas och Joar. Vi umgås ofta på fritiden och pratas vid mer eller mindre varje dag. Vi kom varandra väldigt nära i huset, men det riktigt fina är att de vänskaperna blommat ut ännu mer hemma i Sverige.

Valentin Kronlund om sin relationsstatus i dag: "kärleken kommer"

När vi frågan Valentin om hur det går med kärleken berättar han att han kärleksresan fortsätter – men först efter sommaren, som är späckad med äventyr.

– Haha, kärleksresan fortsätter för min del, men jag hoppas på att hitta min framtida partner snart! Det finns definitivt utrymme för lite rosmingel i framtiden! Nu till sommaren så kommer jag dock välja att fokusera mer på mig själv, kärleken kommer i sinom tid.

Sist men inte minst, har du några roliga sommarplaner på gång?

– Jag kommer att se till att verkligen maxa sommaren! Det kommer att vara lite semester i England och Turkiet, följt av lite mys hemma på landet. Sen blir det en lite längre resa ner till Grekland i slutet av sommaren.

Med det tackar vi Valentin Kronlund för pratstunden. Sedan tidigare är det klart att Valentin återvänder i TV-rutan och då som nästa Bachelor.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL