Tove Dalsryd i Robinson hösten 2023

Skandal avslöjad i veckans Robinson – Tove Dalsryd blir slagen

  • TV4 Play
Emil Oscar Rasmussen
Uppdaterad 20 november 2023 kl. 12:11 | Publicerad 11 november 2023 kl. 14:11

Tove Dalsryd om skandalen i Robinson: "Visar upp människans värsta sidor"

Tove Dalsryd, en av deltagarna i pågående säsong av "Robinson" 2023, talar ut efter att en trailer för kommande veckas avsnitt visar henne bli slagen av Karolina Tilander.

Det hettar till ordentligt i veckans avsnitt av Robinson, hösten 2023. Saker och ting ser ut att eskalera i den kommande veckan av Robinson, i vad som redan är en säsong som präglas av sina många intriger.

I en ny trailer från TV4 kan vi se hur Tove Dalsryd får ta emot ett slag av en irriterad Karolina Tilander – något som den förstnämnda nu kommenterar på sociala medier.

Läs också:

Skandal avslöjad i veckans Robinson – Tove Dalsryd blir slagen
Foto: TV4.

Skandal i Robinson: Tove Dalsryd blir slagen av Karolina Tilander

På Instagram har en upprörd Tove Dalsryd delat TV4:s trailer för kommande avsnitt av Robinson och kommenterat en kontroversiell händelse som visas för tittarna. I trailern kan vi nämligen se hur deltagaren Karoline Tilander slår till Tove Dalsryd på armen. Dalsryd menar att hon "är i chock" över att det visas i programmet och beklagar sig över att säsongen "visar upp människans värsta sidor".

Läs hela Tove Dalsryds kommentar om händelsen:
Jag är i chock, trodde aldrig i min vildaste fantasi att de skulle ha med det här i programmet. Jag har aldrig någonsin känt mig så ledsen, arg och förnedrad som jag gjorde när det här hände och dagarna efter. Det är så långt över alla gränser att använda fysisk våld mot någon och jag blir ledsen över att vår säsong visar upp människans värsta sidor på det här sättet.

Hon har också skrivit texten "ATT DE HAR MED I TRAILERN NÄR KARRO SLÅR MIG?!?" på sitt inlägg på Instagram.

Se händelsen på Tove Dalsryds Instagram:

 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Tove Dalsryd (@tovedalsryd)

TV4 spoilar återkomst för Karolina Tilander?

Det dramatiska ögonblicket som visas i trailern är inte enbart anmärkningsvärt på grund av incidenten mellan Tove och Karolina, utan också eftersom Karolina Tilander blev utröstad förra veckan. Det ser med andra ut som om TV4 har, medvetet eller av misstag, avslöjat att deltagaren snart återvänder till programmet.

I trailern ser vi också deltagarna bära samma färger, vilket tyder på att det sker inför eller efter någon form av sammanslagning.

Robinson följer du på TV4 Play och TV4, måndagar till torsdagar.

NÄSTA ARTIKEL