Karolina Tilander ute ur Robinson – efter dramatisk vändning

Karolina Tilander ute ur Robinson – efter produktionens fräcka vändning

Axel Diedrichs
Uppdaterad 15 november 2023 kl. 22:11 | Publicerad 09 november 2023 kl. 21:11

Emilio klarar sig trots all förmodan

Efter en oväntad vändning under torsdagen står det klart att Karolina Tilander är ute ur "Robinson" 2023. Detta precis innan sammanslagningen.

Det blir bara tuffare och tuffare i höstens säsong av Robinson. Samtidigt som intriger tätnar och tävlingarna får mer på spel, slänger produktionen fram överraskningar som sätter alla i gungning. Under torsdagens avslutning får vi se Karolina Tilander lämna efter att produktionen bjudit på en vändning som heter duga. Inte bara håller man örådet på plats direkt efter immunitetstävlingen, man kallar dessutom in motståndarlaget för att göra utröstningen. 

Karolina Tilander ute ur Robinson – efter produktionens fräcka vändning
Karolina ger sin blodshämnd till Emilio.

Karolina Tilander ute ur Robinson

Under onsdagen verkställde Lag Syd sin plan på att skicka hem Emilio Mio Vega genom att lägga sig i veckans Robinson-tävling för att senare rösta ut honom i det kommande örådet. Under dagens immunitetstävlingen ser vi Emilio kämpa tappert, men han lyckas inte besegra Wilmer Tuoremaa och Johan Gärtner som håller sig kvar längst i en utmaning som handlade om lika delar uthållning och styrka.

När det efteråt är dags för röstning i ett öråd, som oväntat hålls på stranden där tävlingen precis har varit, får laget inte lägga sina röster på Emilio. Petra Malm förklarar att Lag Nord ska få kliva fram och välja vem de vill rösta ut. I samma veva ger Tove Dalsryd sin immunitet till Emilio som därmed hamnar utanför fara. Oavsett hade han nog klarat sig fint då han efter sin insats under onsdagen har motståndarlagets respekt.

Flest röster läggs istället på Karolina Tilander som därmed åker ut ur Robinson hösten 2023. Hon får i vanlig ordning en chans att hålla sig kvar men lyckas inte knäcka fram någon duell ur ödesurnan. Det blir en blodshämnd som hon delar ut till Emilio.

Du följer "Robinson" 2023 hösten på TV4 och TV4 Play.

 

NÄSTA ARTIKEL