Utslagskampen

Ken Gacamuganis tårar efter tajta kampen – ute ur Robinson 2023

  • TV4 Play
16 november 2023 kl. 20:11

Förlorade efter ruggigt jämn kamp mot Ylwa

Fyra deltagare kämpar i Utslagskampen för att få stanna kvar på ön. Efter en tajt kamp kan vi konstatera att Ken Gacamugani är ute ur "Robinson" 2023.

De fyra förlorarna, Ken Gacamugani, Pelle Lilja, Ylwa Lidén och Daniela Maniscalchi, från gårdagens tävling ska kämpa för sin plats i Robinson 2023 i dagens Utslagskamp. De tre första som vinner klarar sig och den sista personen kvar åker ut ur Robinson. Kampen går ut på att först med hjälp av ett ankare dra till sig flera säckar med bollar i. Dessa bollar ska de sedan skjuta med katapult i prick i fem korgar. När de har satt alla fem har de vunnit.

Ylwa Lidén mot Ken Gacamugani i Utlagskampen
Foto: TV4.

Ken Gacamugani ute ur Robinson efter Utslagskampen

Pelle känner sig självsäker på prickskytte som vanligt och blir den första att pricka den första bollen i korgen. Snart har de andra också börjat skjuta förutom Ylwa som fortsätter att kämpa med ankaret. Pelle fortsätter att leda genom tävlingen och skjuter till slut ut sin sista boll in i sin korg och blir därmed den första som får stanna kvar. Daniela kommer strax efter honom.

Det blir sedan en tajt kamp mellan Ylwa och Ken med bara en boll kvar vardera. Vinden är stark och blir något Ken måste kämpa emot, det leder till att Ylwa till slut får ett bra sikte och lyckas sätta sin sista boll. Därmed blir Ken den som måste lämna Robinson. Efter att ha sagt ett tårfyllt farväl till resterande utslagskämpar får han dock ett överraskande besked. Det finns ett Gränsland och där har han chansen att kunna komma tillbaka till Robinson.

Du följer "Robinson" 2023 på TV4 och TV4 Play.

NÄSTA ARTIKEL