Per Renströms plan går i baklås – skickar ut båda vännerna ur Farmen

Per Renströms plan går i baklås – skickar ut båda vännerna ur Farmen

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
Uppdaterad 10 mars 2024 kl. 09:03 | Publicerad 09 mars 2024 kl. 20:03

Aj, Per, så här skulle det inte gå...

Det går inte som planerat för Per Renström som vill få ut två från den motsvarande pakten. Istället åker Ronja Lindholm och Magnus Samuelsson ut ur "Farmen".

56-årige Per Renström från Haninge har varit en oerhört stark deltagare i Farmen 2024. Inte bara har han skickat ut motståndare efter motståndare från Tinget – han har också blivit en av de mest omtyckta personerna på gården. Under den näst sista veckan är han storbonde och klar för finalen. Dit vill han ha med sig de två vännerna Ronja Lindholm och Magnus Samuelsson och inför söndagens kamp på Tinget har han en plan för att lyckas med detta – men den går inte som beräknad. 

Ronja Lindholm och Magnus Samuelsson lämnar "Farmen" 2024. Foto: TV4. 

Per Renströms plan går i baklås – skickar ut båda vännerna ur Farmen

När programledaren Anna Brolin informerade gruppen om att Per ska få utse inte bara en, utan två stycken storbönder började han att koka ihop en plan. Tanken var att  förhoppningsvis kunna behålla båda vännerna Ronja och Magnus i programmet genom att välja smart och försöka förutse vilka som ska möta varandra, och i vilka typer av grenar. 

Per väljer ut Ronja och Levin Larsson som förstakämpar. De väljer i sin tur att möta Tim Mäklin respektive Magnus. Pers önskan är att få ut Tim och Levin, som båda två är starka deltagare, men under söndagen går ingenting som planerat. Istället för att Levin Larsson och Tim Mäklin lämnar blir det just Ronja och Magnus som åker ut ur Farmen 2024. Tim lyckas slå Ronja i precisionstävlingen där man ska försöka klyva en vedbit så pass jämnt på mitten som möjligt.

Vidare lyckas Levin besegra Magnus i en intensiv kamp av "Yxan" där man med full kraft ska hugga sig genom ett träd tills det går av.

– Jag ber om ursäkt. Det var mitt fel, säger Per.

Ronja Lindholm och Magnus Samuelsson ute ur Farmen – Per sugen på revansch

När det står klart att Per, Levin, Tim och Fredrik Trygg Kummetz ska göra upp i final med en av de tre torparna är Per nu mer besluten än någonsin förut.

– Det här blir roligt. När Ronja och Magnus åkte ut, så taggar jag till lite. Nu fick jag vittring på lite tåga och kanske gå fram och ta vinsten, säger Per.

På måndag börjar alltså finalveckan av årets säsong. Du följer "Farmen" på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL