Det här är Levin Larsson i Farmen 2024

Det här är Levin Larsson i Farmen 2024

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
18 februari 2024 kl. 08:02

33-åringen från Örby

Nykomligen Levin Larsson är en av deltagarna i "Farmen" 2024. Som en av säsongens tre torpare har han erfarenhet från programmet förut.

Levin Larsson är tillsammans med Maxine Lindin och Cornelia Nordensson en av de tre deltagarna som började på Torpet för att därifrån kriga sig in i huvudprogrammet. Precis som Cornelia och Maxine har även Levin varit med i Farmen förut. Det var 2022 som han deltog första gången och åkte då ut under den fjärde veckan. Hur kommer det att gå för honom under sitt andra försök? Han är helt klart en lätt person att tycka om, men nog är det uppförsbacke när man kommer in sent och ens Torpet-vänner inte nödvändigtvis är ens riktiga vänner.

Det här är Levin Larsson i Farmen 2024
Levin Larsson. Foto: TV4.

Det här är Levin Larsson i Farmen 2024

Väl tillbaka i Farmen fick Levin det genast tufft genom att behöva möta Per Renström, som vi på Filmtopp kallar för "Liemannen",  i en kamp på Tinget. Renström hade innan duellen mot honom tävlat tre gånger och vunnit samtliga. Levin fick möta Per i "Kilen" och kämpade tappert – det var en betydligt jämnare kamp än den mot Andreas Larsson – men i slutet av dagen räckte det inte till. 

Men trots förlusten får Levin vara kvar i Farmen ett litet tag till. I veckan som kommer är han förstakämpe, så det gäller att han väljer rätt motståndare på flera plan. En som inte gör att någon grupp vänder sig mot honom, samtidigt som han väljer en han kan vinna mot. Det som försvårar den redan knepiga ekvationen är att de två deltagare han känner bäst, Maxine och Cornelia, verkar inte helt förtjusta i tanken på att spela med honom. 

Levin Larsson – fakta: 

Ålder: 33 år

Bor: Örby

Yrke: Hundförare

Du följer Levin Larssons resa i "Farmen" 2024 på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL