Det här är Fredrik Trygg Kummetz i Farmen 2024

Det här är Fredrik Trygg Kummetz i Farmen 2024

  • TV4 Play
Moa  Andersson
Uppdaterad 26 februari 2024 kl. 19:02 | Publicerad 07 januari 2024 kl. 13:01

Fredrik slår upp grindarna till gården Norra Brandstorp

Frilansaren Fredrik Trygg Kummetz är en av de nya farmarna i "Farmen" 2024. Han utses till sommarens första storbonde och blir erbjuden ett taktiskt val redan från start.

Nu är Farmen 2024 i full rullning på TV4 där en ny grupp farmare intar gården Norra Brandstorp. En av de som ska prova på att leva som man gjorde på 1800-talet är Fredrik Trygg Kummetz, han är redo för att leva utan uppkoppling, mobiltelefon, el och rinnande vatten.

Fredrik, Yorgo och Magnus i Farmen 2024
Fredrik Trygg Kummetz tillsammans med farmarna Magnus Samuelsson och Yorgo Skulis. Foto: TV4

Fredrik Trygg Kummetz i Farmen 2024 – blir gårdens första storbonde

Fredrik Trygg Kummetz, 35, är en av årets deltagare i Farmen. Han kommer från Tyresö i Stockholm, arbetar som frilansare och är en riktig tävlingsmänniska. Han berättar i premiäravsnittet att han kommer köra över allt och alla om det behövs, men såklart också vara trevlig.

– Det var ett jävligt varmt mottagande, just sådana där grejer är ju ganska skönt att få en bra start liksom och känna att man får en bra kram. Allt känns bättre än vad jag hade förväntat mig, just nu iallafall, säger Fredrik. 

Dessutom axlar Fredrik rollen som storbonde först av alla. Han är den som hittar ett brev där det står att den som läser brevet ska utse sommarens första storbonde. Makten ligger i Fredriks händer och beslutet ligger hos honom. Fredrik kan välja mellan att utse vem han vill, inklusive sig själv. 

– Jag känner på en gång att någon gång vill man vara storbonde så att, folk får tycka att det är själviskt, men jag kommer välja mig själv för då har jag bränt av det, förklarar Fredrik för de andra farmarna.  

Fredrik i Farmen 2024
Fredrik axlar rollen som säsongens första storbonde. Foto: TV4

"Bästa veckan man kan vara storbonde på"

Fredrik menar att första veckan antagligen är den optimala veckan att vara storbonde på, just eftersom alla är mer arbetsvilliga i början. De känner inte heller varandra från början, vilket han resonerar gör alla mer glada och trevliga. Det var solklart från första sekunden att han skulle välja sig själv

– Det blir nog bästa veckan man kan vara storbonde på tror jag, skrattar Fredrik.  

Det här är Fredrik Trygg Kummetz:

Ålder: 35 år

Bor: Tyresö

Arbetar som: Frilansare

Mer av Fredrik Trygg Kummetz ser du i "Farmen" 2024 på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL