Det här är Tim Mäklin i Farmen 2024

Det här är Tim Mäklin i Farmen 2024

  • TV4 Play
Filmtopp
Uppdaterad 21 mars 2024 kl. 11:52 | Publicerad 09 januari 2024 kl. 20:35

31-åringen från Falun

Här tar vi oss en närmare titt på Tim Mäklin. 31-åringen från Falun är en av deltagarna i "Farmen" 2024 som nu rullar på TV4.

Efter en fjolårssäsong som bjöd på allt och lite till är nu Farmen 2024 igång för fullt. Bland deltagarna som checkat in på Norra Brandstorp för att leva livet som bonde har vi 31-årige Tim Mäklin från Falun. Baserat på inledningen av säsongen så verkar Tim veta hur han ska spela sig till en position där han får möjlighet att gå långt i tävlingen där vinnaren belönas med en halv miljon kronor.

Bildat pakt med Fredrik och Andreas

Precis som med andra populära realityserier har vi även gällande Farmen fått lära oss vikten av att hantera det sociala spelet. Den första veckans storbonde Fredrik Trygg Kummetz var snabb på att sätta ihop en pakt med Tim Mäklin, men också Andreas Larsson.

Trion vill hålla varandra om ryggen för att se till att de stannar kvar i programmet en lång tid fram över. Det ser också ut som att Yorgo Skulis kan komma att bli en del av pakten och stärka den ytterligare. Med detta i åtanke har Tim tidigt klivit in och tagit kommando över sin framtid på torpet. Däremot verkar det som att han inte alltid håller med om de strategiska drag som de andra i pakten lägger fram. Tim är väldigt mån om att det inte ska framkomma för de andra deltagarna att gruppen paktar.

Hur verkar han vara som person? Deltagaren och vännen Desirée Nilsson är full av berömmelse över Tim, som hon har klickat med bäst en bit in på säsongen: 

– Han är alltid opartisk. Han blandar sig inte i tjafs och drama, han är alltid fair. Det är just därför jag tror att han kommer att komma långt. Jag hoppas att alla ser att han faktiskt är genomgod.

Det här är Tim Mäklin i Farmen 2024
Tim Mäklin. Foto: TV4.

Det här är Tim Mäklin i Farmen 2024

När Tim inte syns till i svenska folkets TV-skärmar figurerar han i mångas mobiltelefoner. Tim är nämligen en etablerad tiktokare, som går under namnet timpas888 och har en bra bit över 50 000 följare. Där underhåller han sina besökare lekfullt med vad som bäst kan beskrivas som en blandad kompott i vardagen, men om vi ska konkretisera någon form av tråd så gör han gärna en speciell hälsning där han fladdrar med sina händer. En Timpan-signatur om man så vill. Likaså laddar han flitigt upp videor med följande caption: "Ni kanske undrar vad Timpan gör?". 

Ålder: 31 år

Bor: Falun

Arbetar som: behandlingspedagog

Instagram: timpas888 (samma som på tiktok)

Du följer Tim Mäklins resa i "Farmen" 2024 på TV4 och TV4 Play. Missa inte att läsa mer om programmet på vår samlingssida Realitytopp

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL