Per Renström ställs inför säsongens viktigaste beslut i Farmen

Per Renström ställs inför säsongens viktigaste beslut i Farmen

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
04 mars 2024 kl. 21:03

Får chansen att påverka allt inför finalveckan

I starten på den näst sista veckan av "Farmen" 2024 ställer Anna Brolin den nya storbonden Per Renström inför ett lika viktigt som svårt val.

Under måndagens avsnitt av Farmen 2024 står Per Renström inte bara som storbonde, utan också som den första att bli klar för säsongens finalvecka. Av den anledningen kan han onekligen dra lättnadens suck – men av en oväntad anledning som Anna Brolin ger honom tvingas han trots allt att slå på sitt laserfokus. Han tilldelas nämligen möjligheten att påverka finalveckan i allra högsta grad.

Foto: TV4.

Per Renström står inför säsongens viktigaste beslut i Farmen

Den näst sista veckan får sig en oväntad törn när programledaren Anna Brolin gör ett oväntat besök och samlar de sex farmarna på Norra Brandstorp ute på gården. Där berättar hon för dem att hela fyra farmare kommer att behöva kämpa på Tinget i slutet av veckan, och att två av dem i sin tur tvingas lämna. Per Renström får i uppgift att välja ut två stycken förstakämpar. En enorm fördel, men det kräver att han spelar sina kort rätt för att ge sig bästa möjliga förutsättningar i en final.

– Det finns två personer som är stora hot härinne. För det första så är det Levin och för det andra är det Tim som har fem amuletter. Helt plötsligt fick jag allting serverat på ett silverfat. Nu är det bara att bestämma hur jag ska göra, säger Per efteråt.

Pers främsta tanke är att han nu vill skydda vännen Ronja Lindholm från att hamna på Tinggolvet, men de båda inser att det kommer bli lättare sagt än gjort då risken att hon väljs ut som andrakämpe anses vara väldigt stor. Det verkar dock som att han planerar att välja Levin Larsson som en av förstakämparna och hålla tummarna för att han trots allt inte kommer välja Ronja. 

Förutom de sex kvarstående farmarna Ronja Lindholm, Levin Larsson, Tim Mäklin, Fredrik Trygg Kummetz och Per Renström, så håller även Maxin LindinCornelia Nordensson och Cornelia Gyllborg till på Torpet där de ska duellera mot varandra för att komma tillbaka till Farmen.

Per Renström har två enorma beslut att fatta. Kommer han att hålla sig till sitt första val, eller hinner han ändra sig? Och vem kommer han att välja som sin andra förstakämpe?

Du följer "Farmen" 2024 på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL