Oväntade önskemålet i Robinson – tre kvinnor vill gå över till männens sida

Oväntade önskemålet i Robinson – tre kvinnor vill gå över till männens sida

  • TV4 Play
Eyla Runsten
27 mars 2024 kl. 19:03

Nya medlemmar i Lag Syd och Lag Nord

I dagens avsnitt av Robinson så blandas killarna och tjejerna. Två från båda lagen får hälsa på för att sedan ta med sig en från vardera lag tillbaka. Hanna och Maureen hälsar på Lag Syd, medan Pål och Rooble hälsar på Lag Nord.

Efter en tydlig uppdelning mellan Lag Nord och Lag Syd så är det dags att blandas lite. Två personer från båda lagen ska hälsa på hos varandra och se hur de har det i de respektive lagen. I Lag Nord så är det Hanna Danemyr och Maureen Asic som ska hälsa på hos herrarna, och i Lag Syd så är det Rooble Gedi och Pål Schakonat som ska hälsa på hos kvinnorna. Hos kvinnorna gick det snabbt att välja vilka som skulle hälsa på hos Lag Syd då majoriteten är överens om vilka som är människokännare. Hos herrarna tog det lite längre tid då de inte var säkra på vilka som var människokännare eller inte, men tillslut hade de sina två personer som skulle hälsa på Lag Nord. 

– Det värmer mitt hjärta att bli vald, speciellt också med det här att man är en människokännare, säger Maureen.

Alla var varmt välkomna i vardera lagen, hos Lag Syd hade de planer på att bjuda på mat då de har tennstål och kan laga mat, men elden var inte på deras sida. Efter lite en stunds pratande så kommer det en låda till båda lagen där Hanna och Maureen ska öppna den hos herrarna, och Rooble och Pål ska öppna dem hos kvinnorna. Här får de reda på att de ska välja en person att ta med sig tillbaka till sina respektive lag och de har 30 minuter på sig att välja.

När Lag Syd fick reda på att de kanske behövde lämna sitt lag blev det tyst. De var snabba med att säga att de trivs bra och såklart inte vill lämna. Hanna och Maureen går iväg för att diskutera sina alternativ och det visar sig att de har samma två personer i åtanke.

Foto: TV4

Tre kvinnor vill lämna Lag Nord – för att ansluta till männen

När killarna från Lag Syd frågade om det var någon som ville följa med så förväntade de inte att tre av kvinnorna ville med, dessa var Charlotta Hedlund, Karin Nilsson och Ci Lindström. När de fick reda på detta tåg de till sig strategin speed-dating och Rooble och Pål intervjuade de tre kvinnorna från Lag Nord. När de återvände till sina respektive lag så dyker Hanna och Maureen upp med Mark till Lag Nord och tjejerna blev genast taggade och välkomnade sin nya lagmedlem med genuin glädje.

– Det finns en anledning till varför det finns en tupp bland massa hönor, och det är för att hålla dem lite i schack sådär, säger Olivia.

Foto: TV4

Medan Rooble och Pål kommer tillbaka med Karin som även hon fick ett varmt välkomnande, men det var en som inte var lika glad över att de valde just Karin till Lag Syd. Fredrik uttryckte att hon var för energisk och positiv och trodde att detta inte skulle sluta bra för hans skull. Medan Karin kände att hon fick en kick av att byta lag och kände även att hon behövde detta.

– Jag kommer inte få så mycket energi av henne, utan hon kommer ta min energi och det är ju jobbigt att veta när jag ser henne faktiskt, säger Fredrik.

"Robinson" 2024 kan du se på söndagar klockan 21.00 och måndag-torsdag klockan 19.30 på TV4, eller när som helst i efterhand på TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL