Detta är Karin Nilsson i Robinson 2024

Detta är Karin Nilsson i Robinson 2024

  • TV4 Play
Eyla Runsten
Uppdaterad 27 mars 2024 kl. 16:03 | Publicerad 26 mars 2024 kl. 17:03

48-åringen från Ängelholm

Karin Nillson från "Robinson" 2024 är en aktiv kvinna som har jobbat som ambulanssjukvårdare i 25 år. Är hon inte på jobbet så spenderar hon sin tid i gymmet eller utomhus, där hon antingen är ute på en löprunda eller tar en promenad med hunden.

Den 17 mars hade årets säsong av Robinson premiär på TV4. I år befinner vi oss i Filippinerna där 20 deltagare ska kämpa för lagets och sin egen överlevnad i det tropiska klimatet. Något som är nytt för årets säsong är att Lag Syd och Lag Nord är uppdelade i män och kvinnor. Denna säsong får vi stöta på starka personligheter med ett driv för att vinna, en av dessa är Karin Nilsson.

Karin Nilsson i Robinson 2024. Foto: TV4

Detta är Karin Nillson – en stark kvinna med pannben och kärlek för att vara ute

Ålder: 48

Yrke: Ambulanssjukvårdare

Bor: Ängelholm

Personlig sak: En tjock bok

Karin Nilsson hade inte den bästa starten i Robinson 2024 då hon efter den första tävlingen fick ett migränanfall där hon inte kunde göra mycket de två första dagarna av tävlingen. Hon kämpade sig igenom den första tävlingen och var en av de sista att klara sig från att bli utröstad ur Robinson. Karin kommer från staden Ängelholm och är en ambulanssjukvårdare. Hon hade redan tränat mycket på grund av sitt yrke men när hon fick reda på att hon skulle vara med i Robinson så började hon träna ännu mer och fokuserade även på sin diet för att kunna bygga mer muskler.

Trots sin dåliga start i Robinson så har Karin klarat sig utan trubbel och har inte synts så mycket. Hon var väldigt tystlåten av sig och hade inte mycket tid i TV, tills att hon fick reda på att folk tänkte rösta på henne för att möta Desirée Forsberg Fors i örådet för att se vem som får stanna kvar i Robinson. Efter en stark insats från Karin så får hon stanna kvar på ön och fortsätta sin resa tillsammans med sitt Lag Nord.

Älskar att vara ute och att hjälpa människor

Karin är någon som inte vill leva livet i en fyrkant, utan hon vill leva utanför boxen och är en stark kvinna med mycket pannben. Hon fick tidigt reda på att man inte kan lita på folk i Robinson då hon var tvungen att möta Desirée i en utslagstävling under örådet, trots att folk sa att de inte skulle rösta på henne. Med detta visade hon snabbt att hon inte var någon som de bara kan rösta ut för att hon mådde dåligt i början av sin tid på ön, utan att hon är där för att vinna.

Utanför "Robinson" så spenderar hon mycket tid på gymmet där hon tränar för att hålla sig i form, detta för att kunna utföra sitt jobb som ambulanssjukvårdare som hon har jobbat som de senaste 25 åren. Bortsätt från jobbet så spenderar hon mycket tid utomhus där hon antingen tar promenader med sin hund eller ger sig iväg på en löprunda, och detta är något som hon känner är väldigt viktigt för att kunna må bra.

"Robinson" 2024 hade premiär söndagen den 17 mars och sänds söndagar klockan 21.00 och måndag-torsdag klockan 19.30 på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL