Robinson 2024

Fylla i senaste avsnittet av Robinson – deltagaren tvingas till balansgång

  • TV4 Play
Eyla Runsten
29 april 2024 kl. 15:04

"Jag är en riktig partypingla"

I dagens avsnitt av "Robinson" så är det dags för sammanslagning, i och med detta så har Anders bjudit in till firande. Mat i mängder står framför deltagarna och vin finns i överflöd. En som dricker mer än de andra är Karin Nilsson.

Nu är det äntligen dags för sammanslagning och ett brev anländer till båda lagen, de ska packa sina väskor, bränna sina Lag Nord och Syd band, ta på sig de nya blåa banden och bege sig bort till en strand där en överraskning väntar på dem. De följer instruktionerna och beger sig mot sin destination. Väl framme så ser dem ett stort bord med mat på, vid bordet sitter redan Simone Sjöström som tog sig tillbaka från Gränslandet. 

Alla är otroligt glada och det är en god stämning då alla har klarat sig till sammanslagningen. Karin Nilsson dricker glas efter glas med rödvin och hon erkänner att alla hennes vänner vet om att hon älskar rödvin och bubbel. Karin är tidigt inne på sitt tredje glas rödvin under deras firande.

– Jag är en riktig partypingla, säger Karin.

Någon som noterar detta är Ci Lindström, hon säger att Karin hade ett eget firande borta i sin hörna. Hon tycker att Karin och Pål Schakonat tog för sig lite för mycket och de två tillsammans var inte en bra kombo. Anders är lite förvånad att de började utan honom när han kommer fram till matbordet. Någon som är extra högljudd är Karin när Anders börjar prata med dem, hon är även otroligt exalterad över att han har kommit till dem. Här märks det att hon är påverkad när hon säger fel saker och skrattar högt.

Foto: TV4

Karin Nilsson efter att ha svept flera glas vin: "Hur fan ska jag kunna göra en tävling nu?"

Anders utbringar sedan en skål, han skålar för att de har lyckats ta sig så långt och ända fram till sammanslagningen, han skålar även för de som har tvingats lämna på vägen. Något som förvånar alla deltagare är att han skålar för en av de som kommer att lämna idag. De ska nämligen tävla individuellt nu efter deras måltid. Alma Skoog var glad över att det fanns någon som var lite mer påverkad än henne.

– Hur fan ska jag kunna göra en tävling nu? Asså jag höll på att spy, säger Karin.

Påväg mot tävlingsplatsen så konstaterar Karin att vinet var det bästa enligt henne. Väl framme förklarar Anders vad tävlingen går ut på. De ska ta sig igenom en hinderbana fram till ett bord, där ska de göra upp en eld, när repet går av över elden så kan de ta sin fackla, tända den och säkra facklan i en hållare. Den som vinner tävlingen är immun i nästa öråd, men kommer även att kunna ändra historien. Den som kommer sist kommer att tvingas lämna Robinson.

– För det första att vi ska gå balansgång känner jag; ja, jag är ute direkt, den där jävla balanhindren. Dessutom att vara helt onykter i skallen, hur fan ska jag kunna göra en tävling nu?, säger Karin

Foto: TV4

Håller sig kvar i Robinson

Alla springer och många är snabbt förbi balanshindret, men nu är det Karins tur, hon tar det lugnt, hon säger själv att det känns som om hon gör allt i slowmotion. Hon kände att hon inte kunde vara för snabb för då trillar hon, men hon hittade tillslut en takt som passade henne och tog sig förbi balanshindret.

– Det är ett väldigt gott vinnande koncept för er som har svårt med balans, drick vin innan, säger Karin.

Trots sitt onyktra stadie så vet Karin hur man gör upp en eld. När hennes snöre går av så blir hon förvirrad över vad hon ska göra nu, så Pelle Flood skriker order åt henne där hon ska ta facklan, tända den över elden och sätta den i en av hållarna. Även fast hon var onykter så klarade hon tävlingen och kom på en sjätte plats.

"Robinson" 2024 sänds söndag-torsdag på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL