Detta är Pelle Flood i Robinson 2024

Detta är Pelle Flood i Robinson 2024

  • TV4 Play
Eyla Runsten
03 april 2024 kl. 17:04

28-åriga juristen från Stockholm

Pelle Flood i "Robinson" 2024 är en kille som älskar drama och när saker händer. Han är duktig på att kommunicera och på att komma på planer för att saker ska gå i hans väg, och för att kunna vinna programmet.

Den 17 mars hade årets säsong av Robinson 2024 premiär på TV4. I år befinner vi oss i Filippinerna där 20 deltagare ska kämpa för lagets och sin egen överlevnad i det tropiska klimatet. Något som är nytt för årets säsong är att Lag Syd och Lag Nord är uppdelade i män och kvinnor. Denna säsongen finns det många personer som sticker ut med sina starka personligheter och ett driv för att vinna, en av dessa är Pelle Flood.

Detta är Pelle Flood i Robinson 2024
Pelle Flood i "Robinson" 2024. Foto: TV4

Detta är Pelle Flood – älskar drama och när det händer saker

Namn: Pelle Flood

Ålder: 28 år

Yrke: Jurist

Bor: Stockholm

Personlig sak: Ögonbrynsfärg

Pelle Flood hade en lugn start i Robinson 2024 och gjorde ett namn för sig att vara duktig på att kunna kommunicera under den första tävlingen om vem som skulle hamna i öråd. Pelle kommer från Stockholm och jobbar som Jurist. Han älskar när saker händer och tycker att det är kul med drama, men han hoppas att folk ser honom som en lugn och skön kille, även fast han tror att han kommer att irritera sig på alla.

I den första Robinsontävlingen så fick Pelle rollen att ge instruktioner för att få en boll genom en labyrint. Tack vare hans tydliga instruktioner och lätta sätt att kommunicera på så var han en stor anledning till att de vann denna tävling, och de slapp sitta i öråd. Han visade även sin duktiga kommunikationsförmåga och enkla instruktioner i den andra pristävlingen där de skulle balansera klossar. Pelles val av personer och deras strategi gjorde att de tillslut vann även denna tävling och vann bland annat ett tennstål.

Vill manipulera utan att få konsekvenser i sitt riktiga liv

Pelle var snabb med att följa strömmen och försökte att inte trampa på några tår. Innan örådet så blev han rekryterad till en pakt som fanns i Lag Syd och där insåg han snabbt att de försökte få ut två personer som han inte ville ha ut. Genom att ta reda på hur medlemmarna i pakten skulle rösta så kunde han enkelt se till att de han ville skulle vara kvar i tävlingen, var kvar, och att den här pakten blir svagare.

Utanför "Robinson" så jobbar Pelle som jurist. Han älskar när saker händer och när det är drama och bråk som uppstår. Han tror att ett utav sätten som han kommer att vinna Robinson på är genom att manipulera folk. Då han älskar drama så passar han på att vara manipulativ här för att det antagligen inte kommer att ge honom några konsekvenser i det riktiga livet. Bortsätt från att han kan vara manipulativ i programmet så visar Pelle att han är snäll och genuin mot de personer som han bryr sig om och har kommit nära under Robinson. Under somrarna räddar Pelle djur som har hamnat i hans pool, men i programmet kommer vi inte få se honom rädda några djur, utan dem ska han äta.

"Robinson" 2024 hade premiär söndagen den 17 mars. Programmet sänds söndag klockan 21.00 och måndag-torsdag klockan 19.30 på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL