Fullständigt kaos i Bachelorette – rosceremonin ställs in och deltagare lämnar

Fullständigt kaos i Bachelorette – rosceremonin ställs in och deltagare lämnar

  • TV4 Play
Sofie Landgren
09 maj 2024 kl. 20:05

"Stämningen känns kall"

Det råder iskall stämning i "Bachelorette" Sverige 2024 och under säsongens 12 avsnitt väljer produktionen att ställa in veckans rosceremoni och deltagarna fortsätter att visa sitt missnöje. En av deltagarna väljer att lämna på eget bevåg och Sonja ber ytterligare en att lämna.

Killarna är missnöjda i Bachelorette 2024
Joar, Tayloor, Emil och Sonja. Foto: TV4.

Vad som skulle bli en trevlig fest slutar i totalt missnöje

De manliga deltagarna i vårens upplaga av Bachelorette Sverige 2024 har länge varit eniga i att de är missnöjda över hur årets säsong utspelar sig. Det råder en djup frustration över att de knappt får någon tid med årets Bachelorette Sonja Livbom. Deltagarna Joel Planås och Sandor Berg har sedan tidigare valt att avsluta sin medverkan och i föregående avsnitt var även Emil Johansson nära på att packa väskan och ta sig hem till Sverige.

Under säsongens 12 avsnitt fortsätter missnöjet att sprida sig. Ytterligare en deltagare väljer att lämna på grund av tidsbrist med Sonja och en annan deltagare blir oväntat nog hemskickad.

Rosceremoin ställs in

Informationen om killarnas missnöje har nu nått Sonja och istället för att ha en rosceremoni bestämmer hon, tillsammans med produktionen, att de ska ha en gemensam fest för att kunna umgås mer avslappnat. En fest som blir allt annat än lyckad...

– Stämningen i huset känns mer kall, det är nånting som har hänt och det ligger något i luften, säger Sonja till produktionen.

Under kvällen sätter sig Emil Johansson, William Palmblad och Henrik Jordal vid sidan av för att markera för Sonja att de är så pass missnöjda att de inte vill spendera tid med henne tillsammans med resten av gruppen, de vill ha egentid och Sonja uppskattar inte deras barnsliga markering.

– Jag ser att Henrik, Emil och William går iväg och sätter sig vid ett eget bord. Jag tycker att det är en väldigt dålig strategi när jag har sagt att vi ska ha en fest och hänga alla tillsammans. Jag vet inte vad det är som sker där borta, det är töntigt, säger Sonja till produktionen.

Henrik lämnar Bachelorette 2024
Henrik Jordal och Sonja Livbom. Foto: TV4.

Henrik Jordal väljer att lämna

Den norska influencern Henrik Jordal blir inte långvarig i Svenska Bachelorette. Under kvällen väljer även han att lämna tack vare att han inte fått tillräckligt med tid för att lära känna Sonja på riktigt. Under den misslyckade festen tar han Sonja åt sidan och förklarar hur han känner.

– Vi hade en fantastisk start med en dejt och vi fick en bra uppfattning om varandra. Man hade sina förväntningar på hur det skulle vara, att man skulle få vara mer med dig och jag vet att det är tufft för dig med. Jag har gått i två dagar nu och känner att den här situationen inte är för mig så jag väljer att åka, säger Henrik till Sonja innan han tar farväl av hela gruppen.

Tayloor Sonja och Emil i Bachelorette 2024
Tayloor, Sonja, Emil. Foto: TV4.

Kaoset fortsätter

Tayloor tar Sonja åt sidan och de hamnar snabbt i en het diskussion när Sonja ifrågasätter vad det är som har hänt inne i huset som gör att Tayloors namn kommer upp i negativa sammanhang jämt och ständigt. Sonja försöker förklara att hon inte vet vad det är som har hänt och Tayloor känner att han måste förvara sig gång på gång för något som inte har hänt. Diskussionen avslutas utan en rimlig lösning och Sonja blir så pass trött på hans reaktion att hon ber honom att åka hem.

– Vet du, jag tycker att vi släpper det och sen tror jag att det är en bra grej att vi har kommit fram till redan nu att vi inte har en "vibe" för någon framtid, vi är inte gjorda för varandra, säger Sonja.

Och som en bonus gör även Emil sitt andra försök till att lämna, men efter ett enskilt samtal med Sonja får han den bekräftelsen han behöver och väljer att återigen stanna kvar i villan.

Missa inte fortsättningen av "Bachelorette" Sverige 2024 i TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL