Det här är årets cowboy Joel Planås i Bachelorette Sverige 2024

Det här är årets cowboy Joel Planås i Bachelorette Sverige 2024

  • TV4 Play
Sofie Landgren
29 mars 2024 kl. 07:03

Letar efter sin cowgirl

En av årets modiga deltagare som tagit sig hela vägen till Mexiko för att försöka vinna årets "Bachelorette" Sonja Livboms hjärta är ingen mindre än spannmålsbonden Joel Planås.

Joel Planås, deltagare i bachelorette sverige 2024
Joel Planås. Foto: TV4.

Det är är Joel i "Bachelorette" Sverige 2024

Det har blivit dags för premiären av Bachelorette 2024 i TV4 och på TV4 Play och en av årets deltagare som sticker ut lite extra är spannmålsbonden Joel Planås, 29, från Strängnäs. Nu tänker kanske du som läser att vi måste ha skrivit fel program och att Joel egentligen borde vara med i ett annat populärt dejtingprogram på TV4, nämligen Bonde söker fru? Nej, det är faktiskt sant, en tvättäkta, helylle bonde är med i årets upplaga av Bachelorette Sverige 2024. Joel beskriver sig själv som en cowboy som nu hoppas på att årets Bachelorette Sonja Livbom kan ta sig an rollen som hans cowgirl.

Joels entré i Bachelorette Sverige 2024
Joel Planås. Foto: TV4.

En oväntad entré

Joels entré i programmet går, passande nog, i ren country-anda när han kör upp till röda mattan i en hö-fylld pick up-truck. Därefter kliver han oväntat nog ur bilen och börjar spela, vad vi tror är tonerna av Robyns hitlåt Call your girlfriend, på sin trumpet.

– Det var lite nervöst, det kan jag säga. Snacket flöt ju på hyfsat bra, men det blir så jäkla nervöst när man ska försöka få någonting att prata om, säger Joel till produktionen efter först mötet med Sonja.

Den spontana, första känslan man får som tittare är att hans charmiga försök till att imponera på Sonja inte går hela vägen fram och det känns som att Joel inte kommer att hitta sin cowgirl i Bachelorette 2024, så vi på Streamtopp tror faktiskt att vi kommer att få se Joel som deltagare i TV4:s Bonde söker fru inom en snar framtid!

Missa inte "Bachelorette" Sverige 2024 i TV4 och på TV4 Play med start den 1 april.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL