Det här är Henrik Jordal i Bachelorette 2024 – Norsk influencer

Det här är Henrik Jordal i "Bachelorette" 2024 – Norsk influencer

  • TV4 Play
Sofie Landgren
22 april 2024 kl. 07:04

"Mr. Scandinavia" – känd från Instagram och TikTok

Årets upplaga av "Bachelorette" Sverige 2024 är i full rullning i TV4 och säsongens senaste tillskott när det kommer till de manliga deltagarna är den norska hunken Henrik, från Oslo. Här är allt du behöver veta om den nya deltagaren!

Henrik Jordal i Bachelorette 2024
Henrik Jordal. Foto: TV4.

Det här är influensern Henrik Jordal i "Bachelorette" 2024

Vårens upplaga av Bachelorette Sverige 2024 är nu inne på sitt sjunde avsnitt och under kvällen ansluter sig en ny deltagare till gänget, en deltagare som kommer in likt en nordisk prins. Det är ingen mindre än den norska influencern Henrik Jordal som har tagit sig hela vägen till Mexiko för att försöka vinna årets bachelorette Sonja Livboms hjärta.

Henrik Jordal är med i Bachelorette 2024
Henrik Jordal. Foto: TV4.

En frisk fläkt

Henrik är 32 år gammal och kommer från Oslo. Henrik är en fartfylld, sprallig och äventyrlig kille som gjort sig känd på sociala medier under namnet "Mr. Scandinavia" där han varvar humor med sitt "hunkiga" utseende i roliga sketcher. Majoriteten av hans inlägg består av att han, i bar överkropp, leker med stereotyperna om norska män. På Instagram (@henrikjordal) har han en imponerande skara följare på strax under 390 000 och på plattformen TikTok närmare 430 000 stycken.

Henrik kommer in i årets säsong som en simmande sjöjungfru med ett brett leende som är taggad på äventyr.

– Jag älskar att göra det här, att ta en chans där jag bara kan göra mitt bästa. Och sen är det faktiskt Sonja som står med beslutet om hur det här ska sluta. Jag tror att de andra killarna kommer att se mig lite som ett hot för nu har dom varit där några dagar och känner varandra, så kommer det plötsligt in en norrman med långt hår och ta Sonja med storm, säger Henrik i sin introduktionsvideo.

Missa inte Henriks livfulla medverkan i "Bachelorette" Sverige 2024, måndagar och torsdagar i TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL