Det här är Emil Johansson i Bachelorette Sverige 2024

Det här är Emil Johansson i Bachelorette Sverige 2024

  • TV4 Play
Sofie Landgren
12 april 2024 kl. 07:04

Får Sonja att nästan kissa på sig

En av årets modiga deltagare som tagit sig hela vägen till Mexiko för att försöka vinna Sonja Livboms hjärta i "Bachelorette" Sverige 2024 i TV4 och på TV4 Play är Emil Johansson.

Emil Johansson i Bachelorette 2024
Emil Johansson. Foto: TV4.

Det här är Emil Johansson

Vårens upplaga av det omåttligt populära dejtingprogrammet Bachelorette Sverige är i full rullning i TV4 och på TV4 Play. En av de deltagare som sökt till årets säsong för att försöka vinna årets bachelorette Sonja Livboms hjärta är bilhandlaren Emil Johansson, 30 år, från Kalmar, men bosatt i Stockholm sedan en tid tillbaka.

Emil i Bachelorette 2024 avsnitt 1
Emil Johansson. Foto: TV4.

Emils entré kvalar in till Bachelorettes hall os fame

Under säsongens första avsnitt gör Emil en storslagen entré fram till Sonja på röda mattan. Han kommer inridande på en häst samtidigt som han framför en dikt till Sonja.

– Sonja, du ser ut som en gudinna. Kanske blir det du som får mitt hjärta att börja brinna. För jag hoppas du ger mig en ros, och i gengäld ska jag ge dig lite gos. Nu ska inte jag bli långrandig i detta rim, kanske slutar det med baby-sim, säger Emil på hästen.

Han säger sedan att han inte brukar rida på hästar men att han brukar sitta bakom i en sulky. Hela händelsen får Sonja att bryta ihop av skratt, till den grad att hon nästan kissar på sig, och som om det inte vore nog så spräckte han även byxorna i skrevet när han skulle hoppa av och hästen rymmer.

Missa inte Emils jakt efter Sonjas hjärta i vårens upplaga av "Bachelorette" 2024 som sänds i TV4 måndagar och torsdagar.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL