Det här är Sandor Berg i Bachelorette 2024 – tidigare medverkat i FBOY Island

Det här är Sandor Berg i Bachelorette 2024 – tidigare medverkat i FBOY Island

  • TV4 Play
Sofie Landgren
11 april 2024 kl. 07:04

En F-boy med ett hjärta

"Bachelorette" Sverige 2024 är i full rullning i TV4 och på TV4 Play. En av säsongens senaste tillskott är Sandor Berg. Om du tycker dig känna igen Sandor så är det inte konstigt alls, han har nämligen medverkat i discovery+ realityserie "FBOY Island" Sverige.

Sandor Berg i Bschelorette 2024, tidigare medverkat i FBOY Island Sverige
Sandor Berg. Foto: Linus Hallsenius / discovery+.

Det här är den före detta Fboy-killen Sandor Berg i "Bachelorette" 2024

En av årets deltagare som tagit sig hela vägen till Mexiko för att försöka vinna årets Bachelorette Sonja Livboms hjärta är ingen mindre än Sandor Berg, 29, från Eskilstuna. Det här är inte första gången som vi får se Sandor i ett realityprogram, han har tidigare medverkat i discovery+ omtalade dejtingprogram FBOY Island Sverige.

Under FBOY Islands finalavsnitt fick de kvinnliga deltagarna peka ut vilken manlig deltagare de fattat mest tycke för och om killen i sin tur visade sig vara en så kallad ”fboy”, fick han välja om han ville dela prissumman på en halv miljon kronor, eller ta pengarna själv. Thérese Samuelsson valde tillslut Sandor, som visade sig vara en ”fboy”, men valde trots detta att dela prispengarna med Thérese.

Så, med facit i hand vet vi att Sandor är en kaxig "fboy", men att han helt enkelt blev omvänd till en ”nice guy” under programmet.

Sandor Berg i Bachelorette 2024
Sandor Berg. Foto: TV4.

En influencer med intresse för motorsport

Nu gör Sandor efterlängtad reality-comeback i Bachelorette Sverige 2024 i TV4. Sandor kommer in under ett ros-mingel i säsongens fjärde avsnitt och i hans introduktionsvideo berättar han att han är en riktig livsnjutare som är med för att röra om i grytan.

– Jag håller på att reser mycket och kör sociala medier, jag bara gör min grej och njuter av livet. Jag älskar motorsport. Jag älskar fart med bilar, hojar, alltså allt som bara går. Det ska bara smälla och låta, det är min grej. Jag har kommit hit till Bachelorette i år för att Sonjas leende är väldigt vackert, hon har fina ögon och verkar vara en skön tjej med fötterna på jorden. Och sen ska jag röra om i grytan tänker jag. Det är ju kul med lite drama, säger Sandor till produktionen.

Missa inte vårens upplaga av "Bachelorette" Sverige 2024 i TV4 och på TV4 Play måndagar och torsdagar.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL