Deltagare tvingas lämna Farmen: ”Oerhört trist”

Deltagare tvingas lämna Farmen: ”Oerhört trist”

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
15 februari 2024 kl. 18:02

Lämnar efter sig ett känslosamt brev

Det blir en tuff morgon på när det står klart att Martina Fransson lämnar "Farmen". Detta efter att hon tidigare har behövt åka in till sjukhuset.

Flera deltagare har behövt lämna Farmen 2024 av andra skäl än att de åkt ut på programmets villkor. Tidigare har vi sett Per Eriksson lämna på grund av psykiska skäl precis när han blivit storbonde, och Desirée Nilsson vars ledsjukdom satte käppar i hjulet för henne. Därefter lämnade Yorgo Skulis på grund av en dålig tand. I dag kan vi meddela att det är Martina Fransson som tvingas lämna Farmen. Hon tillåts inte att komma tillbaka efter att ha åkt på en sjukdom.

Deltagare tvingas lämna Farmen: ”Oerhört trist”
Foto: TV4.

Martina Fransson lämnar Farmen 2024

Morgonen efter en stor fest så är Desirée Sjögren och Magnus Samuelsson ensamma farmare om att vara vakna i huset. Då ser de att någon lämnat dem ett brev på matbordet. Det är från Martina Fransson som nyligen behövt lämna Norra Brandstorp på grund av sjukdom. När Desirée ser brevet blir hon genast orolig, väl medveten om vad det kan vara för meddelande.

– Hej, min Farmen-familj. Som ni vet har jag tyvärr blivit sjuk och på grund av omständigheterna kommer jag inte att kunna komma tillbaka, vilket känns oerhört trist. Nu vill jag att ni tar er igenom de här sista veckorna och kämpar på. Försök verkligen att njuta och kom ihåg att det finns ett liv efter detta, står det i brevet som hon avslutar med de följande orden:

– Ta hand om varandra. Puss och kram, Martina.

Även om beskedet inte kommer som någon chock kan Magnus och Desirée inte låta bli att känna enorm besvikelse över att Martina tvingas lämna dem och programmet.

– Vi misstänkte väl att det kanske skulle bli så men det är jädrigt tråkigt att någon försvinner på det viset. Hon kommer att vara saknad, säger Magnus. 

– Jag hoppas att hon mår bra hemma. Jag kommer sakna henne jätte, jättemycket här. Hon var den som jag skrattade mycket med här, säger Desirée.

Även Maxine Lindin tar beskedet att Martina inte kan komma tillbaka till dem väldigt hårt. Då får vi för första gången se Maxine och Desirée, som inte kommit allt för bra överens, möta varandra i sorgen.

Du följer "Farmen" 2024 på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL