Tredje deltagaren att lämna Farmen på kort tid: “Försökte pusha honom“

Tredje deltagaren att lämna Farmen på kort tid: “Försökte pusha honom“

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
21 januari 2024 kl. 20:01

Yorgo Skulis lämnar Farmen självmant

En dålig tand tvingar Yorgo Skulis att lämna "Farmen" 2024 efter två veckor. Medan flera tar det hårt är Carolina Gyllborg inte lika besviken.

Deltagarna fortsätter att falla som käglor i Farmen, och detta redan innan någon av dem tvingats lämna på grund av att de förlorat en tävling. Efter Per Eriksson och Desirée Nilsson är det nu Yorgo Skulis som självmant väljer att hoppa av programmet. Detta på grund av en tand som gör för ont för att han ska kunna fortsätta sin medverkan.

Tredje deltagaren att lämna Farmen på kort tid
Foto: TV4.

Yorgo Skulis är tredje deltagaren att lämna Farmen på kort tid

Det är inte helt enkelt att delta i Farmen, särskilt inte när yttre faktorer gör bördan tyngre. Senast fick vi se Desirée Nilsson lämna Farmen då hennes ledsjukdom artrit gjorde det för tufft. Under söndagens avsnitt väljer storbonden Yorgo Skulis att avbryta sin medverkan. Vid frukosten säger han följande till de andra: 

– Jag vill tacka för dessa dar som jag varit här, för det är så att jag måste iväg. Jag har haft två jobbiga dagar och nätter där jag inte sovit och har fruktansvärd tandvärk. Jag ska in till tandläkare och har inte så mycket mer att säga än att det varit kul att vara här och lära känna er allihopa.

Det blir genast tung stämning i gruppen, men en som kanske tar det hårdast är Tim Mäklin som nu fått se en andra nära vän lämna dem. 

– Jag har kommit "Jojje" nära så jag vet ju att han har haft jätteont i sin tand. Jag försökte pusha honom att vara kvar men han hade så ont. Vad gör man? Det var jättetråkigt. Jag skulle gärna stått i finalen med honom, han är en duktig spelare och en djävulskt fin vän, säger Tim efter besked att Yorgo lämnar.

Cornelia Gyllborg är däremot inte lika besviken över att Yorgo behöver lämna Farmen:

– Det känns skönt att Yojje lämnar idag. Jag och han har inte alls kommit överens den senaste tiden. Det känns skönare när han inte är i närheten. 

Du följer "Farmen" 2024 på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL