Desirée Nilsson om sin medverkan i Farmen 2024: ”Gick ekonomiskt back”

Desirée Nilsson om sin medverkan i Farmen 2024: ”Gick ekonomiskt back”

  • TV4 Play
Sofie Landgren
Uppdaterad 19 januari 2024 kl. 17:01 | Publicerad 16 januari 2024 kl. 06:01

Öppnar upp sig i "Ord & alla visor" – avslöjar att hon inte vinner Farmen?

En av årets deltagare i Farmen 2024 i TV4 är den tidigare bloggaren Desirée Nilsson, 28, även känd som "Dessie". I podcasten "Ord & alla visor" öppnar hon upp sig om arvodet hon fick för att medverka i programmet och om näthatet hon måste stå ut med.

Desirée Nilsson gästar "Ord & alla visor"
Desirée Nilsson. Foto: TV4.

Desirée Nilsson om sin medverkan i Farmen 2024 – råkar avslöja att hon inte vinner?

I veckans avsnitt av Alexandra Nilssons och Dasha Girines podcast Ord & alla visor gästar Farmen-deltagaren Desirée Nilsson. I podcasten berättar hon att hon valde att söka till programmet helt på eget bevåg och Alexandra Nilsson ställer fråga om hon fick ett "vanligt arvode" för att delta i Farmen 2024 eller om hon fick ett extra "kändisarvode".

– Fick du ett "vanligt gage" eller fick du ett "kändisgage"? Alltså kändisgage när man är med i ett program då är det ju ganska mycket mer, då snackar vi pengar, eller fick du ett vanligt gage och det är ju att du får ersättning för de dagar du missar arbete, frågar Alexandra.

– Nej alltså det var ju ett vanligt arvode. Jag gick ju otroligt back om man säger så. Så det är ju bara om ja... om man vinner, och det får man ju se. Men om man bortser från vinsten som är en halv miljon kronor, och sen är det ju skatt på det, vilket gör att det blir ju inte skitmycket pengar, det blir ju inte mycket pengar egentligen, svarar Desirée.

Gjorde misstaget att läsa folks reaktioner på Flashback

Lite längre in i avsnittet pratar tjejerna om vad Desirée fått för reaktioner på sin medverkan hittills under säsongen och hon berättar att hon gjorde misstaget av att gå in på Flashback.

– Man ska ju inte göra det här, men jag har ju gått in på Flashback och läst. Du vet folk bara "Hon är så jävla ful!", "Hon ser brännskadad ut i ansiktet". Och jag kände direkt att gud, jag är inte van vid det här och jag fick ångest. Det är så grovt och alla pratar sådär sexistiskt, "Vem har bäst pattar" och det, de går verkligen på personangrepp, berättar Desirée.

Missa inte Desirée Nilsson i vårens upplaga av "Farmen" 2024 på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL