Det här är Martina Fransson i Farmen 2024

Det här är Martina Fransson i Farmen 2024

Moa  Andersson
Uppdaterad kl. 13:01 | Publicerad 20 januari 2024 kl. 10:01

Martina Fransson första från Farmen att åka till Torpet

Sävsjö-bon Martina Fransson är en av deltagarna i årets säsong av "Farmen". Till vardags arbetar hon som controller, men nu ser vi henne flera dagar i veckan på TV4.

Martina Fransson, 36, medverkar i årets upplaga av Farmen 2024 och är en av dem som provar på att leva ett liv som man gjorde under 1800-talet. Detta utan uppkoppling, mobiltelefoner, el och rinnande vatten. Det är dessutom en tuff tävling som präglas av både bråk, drama och intriger. 

Martina Fransson i Farmen 2024
Martina Fransson. Foto: TV4

Martina Fransson blev den första i Farmen 2024 att få spendera en vecka på Torpet

Det var Martina och Ronja Lindholm som var sommarens första torpkämpar, en tävling där man kämpar för att åka till Torpet. Tävlingen var en dragkamp som gick ut på att bäst av tre, där den som först drog mittmarkören över sin linje, vann. Vinsten var utöver att få ta plats på Torpet dessutom en amulett. 

– När jag insåg att det var dragkamp så tänkte jag bara "shit, jag vet inte om det är min starkaste gren". Och jag hade inte ätit lunch heller så man är väldigt matt i kroppen, men jag tänkte att jag gör mitt bästa, berättade Martina.

För Smålands Dagblad berättade Martina om responsen hemifrån kring sin att hon skulle medverka i Farmen. Hon har stundtals blivit väldigt rörd och nästan börjat gråta för alla de glada tillropen som uppstod när det blev offentligt att hon skulle medverka i programmet. 

Martina Fransson – faktaruta:

Ålder: 36
Bor: Sävsjö
Arbetar som: Controller

Mer om Martina Fransson ser du i "Farmen" 2024 på TV4 Play och TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL