Därför fick favoriten Helena lämna Bonde söker fru 2023

Därför fick favoriten Helena lämna Bonde söker fru 2023

  • TV4 Play
Sofie Landgren
Uppdaterad 17 november 2023 kl. 08:11 | Publicerad 15 november 2023 kl. 20:11

"Nu är det över Helena"

Under kvällens avsnitt av "Bonde söker fru" 2023 får tittarna se när strutsbonden Micke gör det oväntade valet att skicka hem Helena, 51, hans stora favorit från dag ett.

Bonde söker fru 2023 på TV4
Micke och Helena. Foto: TV4.

Därför fick Helena lämna Mickes gård

Under kvällens avsnitt av Bonde söker fru 2023 på TV4 och TV4 Play händer något som chockerar både deltagarna och tittarna. Helena, 51, som har varit en favorit hos Micke sedan dag ett får beskedet om att hon måste lämna gården.

Helena, som träffat Micke redan innan programmet ens hade påbörjat inspelning, gjorde Micke knäsvag under säsongens speed-dejting och första avsnitt. Under deras speed-dejt insåg de att båda gillar fart och fläkt, naturen, att tälta och stand-up paddleboarding.

– Jag bor ju så nära Micke, jag var ju där och köpte lite strutskött för att bara spana läget. Fick ett trevligt intryck. Sen kände jag att tiden var knapp så jag lämnade brevet direkt, berättar Helena om deras första möte. 

Läs också: 

Bonde söker fru 2023
Jenny. Foto: TV4.

Deltagarna gråter efter beskedet om att Helena får lämna

När Micke väl gör sitt slutgiltiga val och berättar vem det är som får stanna på gården blir deltagarna helt chockade och brister ut i tårar.

– Det blir jag som ryker för att Helena är så fin, säger Mariette under avsnittet.

Men, det blir inte Mariette som får lämna Mickes gård utan istället Helena.

– Nu är det över Helena, men du är helt fantastisk, säger Micke efter han redogjort sitt val.

Helena känner sig ganska säker på varför Micke valde att skicka hem henne.

– De andra är lite mera... tar för sig sådär tror jag. Jag har varit lite mer tillbakadragen, jag kan bli så i en grupp. Men det är som det är liksom, säger Helena innan hon får lämna gården.

Kommer Micke att välja Jenny, Mariette eller Kari i slutändan? Det får vi se i "Bonde söker fru" 2023 onsdagar, 20.00 på TV4.

NÄSTA ARTIKEL