Det här är Jenny i Bonde söker fru 2023

Det här är Jenny i Bonde söker fru 2023

Moa  Andersson
Uppdaterad 14 december 2023 kl. 20:20 | Publicerad 14 november 2023 kl. 11:20

Trygg, jordnära och lekfull – detta är Jenny

Jenny Lindberg är brevskrivare till strutsbonden Micke och för varje avsnitt växer hon mer och mer, kanske så mycket att det i slutet kan bli en riktig kärlekshistoria?

Jenny har från att årets säsong av Bonde söker fru började rulla på TV4 och TV4 Play varit otroligt intresserad och engagerad i strutsbonden Michael Klingstedt, även kallad Micke. När hon fick nys om att Micke var en av bönderna så var hon inte inställd på att leta ny partner, men när hon såg honom och satte sig ner för att skriva brevet så hade hon plötsligt formulerat sin fulla längtan.

Det här är Jenny i Bonde söker fru 2023
Jenny. Foto: TV4

Jennys känslor gentemot Micke: "Djupt berörd"

Efter endast sex släppta avsnitt av årets upplaga av Bonde söker fru så känner jag att jag kan ta mig rätten att beskriva Jenny med tre ord: trygg, jordnära och lekfull. Det är något med henne som gör att man som tittare får ett lugn, att allt kommer lösa sig och att hon kan vara Mickes potentiellt andra halva. 

– När jag tittar in i Mickes ögon så blir jag varje gång djupt berörd. Ju mer jag får veta om honom desto mer tycker jag om honom, berättar Jenny.

Själv berättar Jenny att hon känner sig trygg i Mickes närvaro, vilket verkligen lyser igenom. Micke beskriver Jenny som en stabil person, påhittig och lite busig, som är karaktärsdrag som han tycker om. Hennes personlighet kommer fram mer och mer för varje avsnitt som släpps varje onsdag - och jag älskar det!

Det här är Jenny i Bonde söker fru 2023
Jenny och Micke. Foto: TV4

"Om inte några andra varit inblandade hade jag varit all-over honom"

Redan efter speeddejten var Jenny såld på Micke, det var nästan som att det på något sätt var menat att de skulle träffas. Hon hade nästan en förhoppning om att hon skulle komma till Sundbyholms slott och inte känna någonting, då hade allt blivit så lätt. Men redan vid första mötet var Jenny lite rörd. 

– Om han och jag hade dejtat varandra och det inte hade varit några andra inblandade, hade jag varit all-over honom nu, skrattar Jenny.

Jag hejar på Jenny och Micke, det känns så självklart på något sätt. Men vi får hålla ut ett tag till och se om saker och ting förändras, eller om min åsikt fortfarande består i slutändan.

Bönderna och brevskrivarnas fortsatta resa i "Bonde söker fru" 2023 ser du på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL