Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Cmore Collage

C More: Filmer, serier & nyheter!

C More – Med sport och spänning i fokus!

C More en streamingtjänst som är perfekt för dig som vill dyka huvudstupa före rakt ner i en värld av thrillers – svenska som internationella. På C More finns också ett stort utbud av svenska filmklassiker att njuta av!

C More Original

När det kommer till C Mores originalinnehåll så finns här mest svensk spänning, men även annat smått och gott. Bland deras thrillerserier hittar vi hyllade deckare som Bäckström, Dirigenten och Sthlm Rekviem. Men här finns också serier som Ture Sventon & Bermudatriangelns hemlighet, Fartblinda och actionsmockan Hamilton.

C Mores Serier

Jämte Viaplay är C More en av Sveriges, om inte Nordens, främsta producenter när det kommer till att skapa populära serier.

De har under åren levererat flera publikfavoriter, främst med ett fokus på thrillers och kriminalare. Under 2020 har vi exempelvis fått se: 

  • Tunn is
  • Hamilton
  • Bäckström
  • Blodsbröder

C More var också snabba med att köpa in den romantiska komediserien Love Life med Anna Kendrick i en av huvudrollerna.

Spana också in vår lista med nya serier på C More för fler tips!

Filmer på C More

När det kommer till originalproduktioner så satsar C More benhårt på serier. Men en och annan film har också hunnits med under åren – och då handlar det främst om den folkkära filmserien Beck. Annars så har C More ett stort utbud av andra filmer, som de själva inte producerat. Exempelvis hittar man här många svenska klassiker och lite udda pärlor som inte finns någon annanstans.

C More offline

Likt sin svenska kusin, Viaplay, erbjuder även C More möjligheten att se material offline. Något som inte direkt är självklart bland dagens aktörer, men som välkomnas varmt av användarna. Som det brukar är inte allt innehåll för offline-tittning, även om här finns mycket att välja bland.

Vad kostar C More?

C More har två olika paket och dessa skiljer sig i pris:

  • C More TV4 139 kr/mån
  • C More Mycket Sport 199 kr/mån

C More TV4 – 139 kr/mån

I C Mores baspaket får man ta del av en hel del härligheter. Utöver alla filmer och serier, finns här barnunderhållning, TV4-program utan reklam, internationell reality-TV från Hayu och 16 kanaler från TV4, C More och SVT.

✅ Film

✅ Serier

✅ Barn- och familjunderhållning

✅ 16 kanaler från C More, TV4 och SVT

✅ Reality-TV från Hayu

✅ TV4-program utan reklam

Paketet rullar på månadsbasis och är inte bindande.

C More Mycket Sport – 199 kr/mån

I detta paket ingår allt som finns i C More TV4 plus en hel del sport, eller till och med mycket sport som namnet antyder.

✅ Film

✅ Serier

✅ Barn- och familjunderhållning

✅ 16 kanaler från C More, TV4 och SVT

✅ Reality-TV från Hayu

✅ TV4-program utan reklam

✅ Svenska och utländska ligor i basket, handboll, golf, friidrott m.m.

✅ Hela La Liga, Serie A, MLS och landslagsmatcher

Paketet kostar alltså 199 kr/månaden, rullar på månadsbasis och är inte bindande.