Det här är Kari Sjödahl i Bonde söker fru 2023

Det här är Kari Sjödahl i Bonde söker fru 2023

  • TV4 Play
Sofie Landgren
15 november 2023 kl. 13:11

Från trogen tittare till deltagare

En av de brevskrivare som fattat tycke för strutsbonden Micke i höstens säsong av "Bonde söker fru" 2023 är det sociala energiknippet Kari, 58, från Gällstad.

Kari Sjödahl i bonde söker fru 2023
Kari Sjödahl. Foto: TV4.

Det här är Kari Sjödahl i Bonde söker fru 2023

En av årets brevskrivare i Bonde söker fru 2023 är ingen mindre än Kari Elisabeth Sjödahl, 58, från Gällstad, som bland annat jobbar som massageterapeut och häst-fysioterapeut. Kari spelar även fiol och piano, någonting hon kunde leva på i 10 år.

Det var efter att hon sett Mickes presentationsvideo inför programmet som hon inte kunde låta bli att göra annat än sätta sig och skriva ett brev och därav få en chansen att medverka i programmet. Kari, som är en trogen tittare till programmet sedan tidigare, berättar i en intervju med Borås tidning att hon tycker att det är märkligt att nu få se sig själv i TV-formatet.

– Det är ju lite udda att se sig själv i den situationen. Ena stunden tänker jag ”oj, oj, oj, herregud”. I andra stunder kan jag känna att ”där var jag ganska klok”. Men att dejta i tv är ju inget jag trodde att jag skulle göra, berättar Kari för Borås tidning.

Kari i Bonde söker fru 2023
Kari Sjödahl. Foto: TV4.

Gjorde entré med en stulen present till Micke

I sitt brev till Micke skriver bland annat Kari att hon "är ett litet popcorn" och syftar på att hon en gång i tiden blev utbränd och köpte sig ett café som hon drev i 3 år, något som kanske inte var det bästa då hon snittade tre timmars sömn per att för att hinna baka allting själv och laga all mat.

Under säsongens första avsnitt gör Kari entré under speed-dejtingen på ett lite udda sätt. Hon ger nämligen Micke en bukett med stulna blommor.

– Tack för att jag fick komma. Jag har en liten stulen bukett, för att... min present, den står kvar hemma på köksbordet, säger en skrattande Kari till Micke under deras första möte.

Hur det går för Micke och energiknippet Kari ser du i "Bonde söker fru" 2023 på TV4 varje onsdag 20.00.

NÄSTA ARTIKEL