Det här är Michael Klingstedt i Bonde söker fru 2023

Det här är Michael Klingstedt i Bonde söker fru 2023

  • TV4 Play
Sofie Landgren
Uppdaterad kl. 20:11 | Publicerad 08 november 2023 kl. 19:11

Strutsbonden som längtar efter kärlek

Efter fruns tragiska bortgång söker nu strutsbonden Michael "Micke" Klingstedt efter en ny chans till att hitta kärlek i höstens säsong av "Bonde söker fru" 2023 på TV4.

Strutsbonden Michael Klingstedt i Bonde söker fru 2023 på TV4
Michael "Micke" Klingstedt. Foto: TV4.

Lär känna Michael "Micke" Klingstedt i "Bonde söker" fru 2023

Höstens upplaga av Bonde söker fru 2023 är i full rullning på TV4 och en av årets dejtingsugna bönder är den snickrande strutsbonden Michael, 57, från Falköping. Michael, eller "Micke" som han kallas, har en stor passion för countrymusik och är en man som trivs på sjön, oavsett om han kör en motorbåt eller paddlar kanot. Som en bonus kör han kör även terrängjeep. Enligt Mickes döttrar så tänker han mer på alla andra än sig själv och att han nu förtjänar att hitta kärleken igen.

Michael i bonde söker fru 2023 på TV4
Michael "Micke" Klingstedt. Foto: TV4.

Frun Ann gick bort vid 27 års ålder

När Ann och Michaels yngsta dotter bara var 6 månader och deras äldsta bara 3,5 år avled Ann hastigt i ett hjärtfel. I sin introduktionsvideo inför programmet berättar Michael om sorgen.

– Den dagen förlorade jag min kärlek. Min älskade kvinna som jag var gift med sedan 5 år tillbaka. Det var jättejobbigt i början. Utan barnen hade jag inte klarat mig tror jag. Det var min räddning, ta hand om barnen, fortsätta med djuren, säger Micke.

Det har tagit Micke några år att komma över rädslan i att hitta någon ny efter en sådan djup sorg. 

– Nu har det tagit alldeles för många år egentligen tycker jag, jag längtar ju efter kärleken. Jag längtar efter kramar, närhet, pussar och kärlek, säger Micke.

Nu, 27 år senare, tycker såväl Mickes döttrar som han själv att är det dags för honom att ta språnget för att försöka hitta välförtjänt kärlek igen. 

Hur det går för den charmerande strutsbonden Micke och de andra bönderna i "Bonde söker fru 2023" ser du varje onsdag 20.00 på TV4 och TV4 Play.

NÄSTA ARTIKEL