Bachelorette-deltagaren pekas ut som alkoholist: ”Full hela tiden”

Bachelorette-deltagaren pekas ut som alkoholist: ”Full hela tiden”

  • TV4 Play
Sofie Landgren
02 maj 2024 kl. 13:05

Allvarliga påstådda anklagelser i "Bachelorette 2024 – Killarna avslöjar allt"

Tayloor Nordeke kritiseras ännu en gång av deltagarna under "Bachelorette 2024 - Killarna avslöjar allt". Den här gången sägs han ha anklagat Daniel för att vara en dålig pappa som inte kan ta hand om sina barn.

Killarna avslöjar allt. Avsnitt 5. Bachelorette 2024
Joar Lavold, Daniel Thorp, Tayloor Nordeke. Foto: TV4.

"Han är ju full hela tiden, han kan inte ta hand om sina egna barn"

Malin Stenbäck programleder eftersnacket Killarna avslöjar allt där killarna från vårens upplaga av Bachelorette Sverige 2024 får chansen att prata ut om händelser som uppstod under inspelningen i Mexiko. Hittills har årets säsong av studioprogrammet Killarna avslöjar allt blivit rejält omdiskuterat i svenska medier. Det har bland annat pratats om incidenter där deltagare har kommenterat kvinnors kroppar och utseenden i produktionen. Deltagaren Tayloor Nordeke har blivit anklagad för att vara en lögnare och en manipulativ, arrogant, narcissist, och under säsongens femte avsnitt framkommer fler anklagelser mot deltagaren.

Här kan du ta del av tidigare stora händelser från Bachelorette Sverige 2024:

Under avsnittet berättar Tayloor att deltagaren Sandor Berg påstått att Tayloor ska ha anklagat Daniel Thorp för att vara en dålig pappa till sina barn, något han själv nekar till och menar att han aldrig skulle säga. Det får deltagaren Joar Lavold att reagera.

– Vad då, menar du att du inte sa det där med Daniel, om att han var en dålig farsa? Jo du sa det, jag var ju där? Men då ljuger du, då har du säkert ljugit om andra saker. Jag stod där och hörde och han sa " Han är ju full hela tiden, han kan ju inte ta hand om sina egna barn.". Det är bara sjukt att du fortfarande sitter här och inte vågar äga upp, säger Joar inne i studion.

Tayloor och Daniel i Bachelorette 2024
Daniel Thorp, Tayloor Nordeke. Foto: TV4.

"Det är bara bullshit"

Daniel tar det hela väldigt bra och säger att Tayloor inte kan ha någon som helst aning om hur han är som pappa, att han inte har belägg för de påstådda anklagelserna överhuvudtaget.

– Jag kommer ihåg att jag hörde något snack om det där, men det är ju bara bullshit, det stämmer ju inte, säger Daniel som respons till Tayloors påstådda anklagelser.

Missa inte "Bachelorette" Sverige 2024, måndagar och torsdagar i TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL