Tayloor Nordeke i blåsväder i Bachelorette: ”Är manipulativ, arrogant, narcissist”

Tayloor Nordeke i blåsväder i Bachelorette: ”Är manipulativ, arrogant, narcissist”

  • TV4 Play
Sofie Landgren
18 april 2024 kl. 12:04

"Jag är väldigt orolig över Sonja"

Deltagare i "Bachelorette" 2024 öppnar upp sig om Tayloor Nordekes beteende i säsongens tredje avsnitt av studioprogrammet "Killarna avslöjar allt" på TV4 Play.

Alieu Dampha och Tayloor Nordeke i Bachelorette 2024
Alieu Dampha och Tayloor Nordeke. Foto: TV4.

"Jätte, jätteäckligt beteende"

Under veckans avsnitt av Bachelorette – Killarna avslöjar allt får tittarna ta del av ett skämt som landar helt fel. Deltagaren Tayloor Nordeke, rekryterare, 30 år, skämtar med Alieu Dampha, bilmontör, 26 år, och lurar honom att han är den som har blivit utvald till att gå på veckans singeldate med Sonja Livbom. Alieu skiner upp som en sol när han får beskedet och blir överlycklig, tills Tayloor säger att det bara är ett "prank" och att han inte alls ska få gå på någon date. Hela händelseförloppet sker dessutom när hela gruppen är samlad. Bland andra tycker Sandor Berg att skämtet är osmakligt.

– Tayloor är så falsk, alltså Tayloor är sjuk i huvudet. Han står och kallar folk för horunge, fitta och att han ska knulla deras morsor. Det är ett konstigt beteende, jätte, jätteäckligt beteende, säger Sandor Berg i ett klipp till produktionen.

– Tayloor, du har haft den väldigt egoistiska tonen i huset. Du kände ju precis att det du gjorde mot mig, det hade inte du tyckt var roligt. Du har svårt att möta folk och du har svårt att sätta dig in i andras situationer, säger Alieu till Tayloor inne i studion.

Renzo och Tayloor, deltagare i Bachelorette 2024
Renzo Pinto och Tayloor Nordeke. Foto: TV4.

Renzo Pinto öppnar upp sig för produktionen om Tayloors beteende

Den annars så lugna deltagaren Renzo Pinto, produktionsutvecklare, 27 år, Göteborg, öppnar även han upp sig om hans tankar kring Tayloor och berättar att han är genuint orolig för Sonjas skull.

– Det har varit väldigt, väldigt jobbigt att vara i samma miljö, att bo under samma tak som den människan. Att höra hans röst och hur han är som människa. Han är här för att spela och jag är väldigt orolig över Sonja. Att han verkligen kan manipulera henne, säger Renzo till produktionen.

– Jag har haft avstånd mot honom för att han är väldigt manipulativ, arrogant, narcissist, säger Renzo framför gruppen i studion.

Fler deltagare ger sina åsikter

Vidare visas ett videomontage av deltagares åsikter kring Tayloors beteende, där bland annat ett klipp med norrmannen Daniel Thorp, frilansare, 36 år, ryter ifrån rejält och kallar Tayloor för en jävla idiot och att han borde gå där ifrån. Även Osama Alrahhal, ingenjörsstudent, 24 år, Linköping, tar tillfället i akt inne i studion och förklarar att han tycker att Tayloor har en arrogant attityd och beter sig som en översittare.

Tayloor ber om ursäkt för skämtet mot Alieu och försvarar sig genom att neka till de andra deltagarnas anklagelser och står fast vid att han inte har gjort något fel.

– Det stämmer ju inte, jag skulle aldrig kalla någon för hora, att stå där och spotta ut massa grejer som inte ens stämmer, det är helt sjukt, säger Tayloor inne i studion.

Du hittar hela avsnittet av "Bachelorette – Killarna avslöjar" på tv4play.se.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL