Det här är danskillen Tayloor Nordeke i Bachelorette 2024

Det här är danskillen Tayloor Nordeke i "Bachelorette" 2024

  • TV4 Play
Sofie Landgren
03 april 2024 kl. 19:04

Otroligt barnkär

En av årets modiga deltagare som tagit sig hela vägen till Mexiko för att försöka vinna Sonja Livboms hjärta i "Bachelorette" Sverige 2024 i TV4 och på TV4 Play är den dansande charmören Tayloor Nordeke. Här kan du lära känna Tayloor!

Tayloor Nordeke i Bachelorette 2024
Tayloor Nordeke. Foto: TV4.

Lär känna Tayloor Nordeke i "Bachelorette" Sverige 2024

Årets upplaga av det populära dejtingprogrammet Bachelorette Sverige är i full rullning i TV4 och på TV4 Play. En av årets deltagare som sökt till Bachelorette 2024 för att försöka vinna Sonja Livboms hjärta och som sticker ut lite extra är den dansande charmören Tayloor Nordeke, rekryterare, 30 år, Göteborg.

Under säsongens andra avsnitt beskriver Tayloor att han har mycket att ge i en framtida kärleksrelation med Sonja, att han inte bara har ett attraktivt yttre utan är någon som verkligen vill stadga sig.

Säsongens första avsnitt av Bachelorette 2024
Sonja och Tayloor. Foto: TV4.

Vill hitta någon att bilda familj med

Tayloor gör en storslagen entré in i programmet när han dansar den Afrikanska dansen Kizomba längs röda mattan fram till Sonja och sedan ger henne ett par bebisstrumpor.

– Jag har en sak som betyder väldigt mycket för mig, och vart jag står i livet just nu, och jag vet att du är väldigt barnkär, och det är jag med, säger Tayloor under deras första möte.

Kommer Tayloor och Sonja hitta den stora kärleken i varandra? Det återstår att se. Missa inte "Bachelorette" 2024 på måndagar och torsdagar i TV4 och på TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL