Bachelorette-deltagaren kommenterade bröst – skälls ut av produktionen

Bachelorette-deltagaren kommenterade bröst – skälls ut av produktionen

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
07 april 2024 kl. 11:04

Konfronterades i "Killarna avslöjar allt"

Efter sexistiska kommentarer har Amir Ibrahim från "Bachelorette Sverige" 2024 de senaste dagarna av folk på sociala medier, men också av produktionen själva.

Snabbversion
  • I Killarna avslöjar allt visas ett klipp där Amir lägger sexistisk kommentar om en kvinnas bröst.
  • Malin Stenbäck konfronterar Amir för hans beteende. 
  • Tittarna ger ilskna reaktioner mot Amir.

Nu rullar den nya säsongen av Bachelorette Sverige TV4. I den nya säsongen är det Sonja Livbom som ska välja mellan ett gäng friare, och bland dem finns Amir Ibrahim som inte lär ha någon stor chans att vinna över hennes hjärta. Utöver ett stelt första möte, så har deltagaren hamnat i blåsväder efter att ha kommenterat en kvinna i produktionens bröst. Detta ledde till en konfrontation av programledaren Malin Stenbäck i sidoprogrammet Killarna avslöjar allt.

Bachelorette-deltagaren kommenterade bröst – skälls ut av produktionen
Amir Ibrahim. Foto: Robert Jadenfeldt.

Bachelorette-deltagaren kommenterade bröst – skälls ut av produktionen

I det första avsnittet av Killarna avslöjar allt visas ett klipp från inspelningen av programmet. Då ser man hur Amir Ibrahim viskar till killarna runt omkring honom om en kvinna bakom kulisserna vi inte får se. 

– Vilka jävla tuttar hon hade då, what the fuck mannen?, säger Amir och fortsätter:

– Man fick bara ha med sig 40 kilo hit. Vad var det där? Kolla det där är 60 alltså. Övervikt mannen, hon betalade mycket för att komma hit alltså.

När Amir skrattar åt klippet blir programledaren Malin Stenbäck ordentligt irriterad och försöker förklara att man bär ett ansvar som man och killar i grupp. Hon ifrågasätts då av Amir som menar att klippet med hans kommentar är roligt. När han frågar henne vad hon hade sagt till honom om hon fick höra en sådan kommentar om sig själv, svarar Malin ordentligt upprörd: 

– Jag hade bett dig hålla käften. Om du hade pratat sådär om min kropp eller om någon jag känner så hade jag bett dig hålla käften för du har ingenting med det att göra.

"Inte konstigt att unga killar tror att sånt här är okej"

Men produktionens Malin Stenbäck är inte den enda som tagit illa vid av Amirs beteende. I ett inlägg på programmets Instagram-konto har det vällt in upprörda kommentarer. Många beklagar att de andra killarna inte tar tydligare avstånd från Amirs kommentar. Nedan finner du ett axplock av de ilskna reaktionerna: 

– Fy Fan, vad VIDRIGT beteende..!!!

– Med den kvinnosynen fattar jag att snubbarna är singlar…

– Han fattar inte heller problematiken med det när han får det förklarat.. och tonen, usch på den!

– BEDRÖVLIGT och FRUKTANSVÄRT VIDRIGT BETEENDE!!!

– Vidrigt. Och att inte en enda kille vågar backa upp det Malin säger… inte konstigt att unga killar tror att sånt här är okej.

– Beklämmande att höra killens kommentarer men lika sorgligt är de övriga killarnas tystnad vid det tillfället.

"Bachelorette Sverige" 2024 visas på TV4 och TV4 Play. På streamingtjänsten finns även det kompletterande programmet "Killarna avslöjar allt".

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL