Här är paren som håller ihop i Gift vid första ögonkastet: “Jag älskar dig!“

Här är paren som håller ihop i Gift vid första ögonkastet: “Jag älskar dig!“

  • SVT Play
Sofie Landgren
Uppdaterad kl. 08:07 | Publicerad 10 juni 2024 kl. 08:00

I veckans avsnitt är det dags för beslutsdag – se upp för spoilers!

Vårens upplaga av ett av Sveriges mest uppskattade realityprogram, "Gift vid första ögonkastet" börjar lida mot sitt slut i SVT. Här är paren som väljer att stanna som gifta!

SPOILERVARNING. DEN HÄR ARTIKELN INNEHÅLLER HÄNDELSER FRÅN AVSNITTET SOM SÄNDS DEN 10 JUNI.

Beslutsdag i gift vid första ögonkastet 2024
Mattias och Emmy. Foto: SVT.

Beslutsdag i näst sista avsnittet av "Gift vid första ögonkastet" 2024

Vårens upplaga av det omåttligt populära dejtingprogrammet Gift vid första ögonkastet börjar nu lida mot sitt slut i SVT. Under säsongens näst sista avsnitt har det blivit dags för paren att redovisa om de vill fortsätta som gifta eller om de väljer att gå skilda vägar.

Efter föregående avsnitt där paren Linnea Alsberg, 28 och Jimmi Nordqvist, 33 samt Anastasia Exner, 27 och Torsten Malmgård, 27 valde att avbryta experimentet, så kvarstår det bara två par.

Mattias Cedergren och Emmy Johansson

Först ut att ta det modiga klivet att berätta för både sin partner och expertpanelen om huruvida de väljer att stanna kvar i en relation eller inte är Emmy Johansson, 26, och Mattias Cedergren, 27. Paret väljer, inte helt oväntat nog, att hålla ihop och fortsätta som ett gift par.

– Jag var stensäker. Jag vill bara säga en sak, jag älskar dig, säger Mattias till Emmy.

– Jag älskar dig också, svarar Emmy skrattandes.

Beslutsdag i Gift vid första ögongkastet 2024
Christoffer och Rosanna. Foto: SVT.

Christoffer Sundén och Rosanna Segerstedt Pillay

Näst på tur att öppna upp sig framför panelen är Rosanna Segerstedt Pillay, 32, och Christoffer Sundén, 30. Paret som till en början mest letade fel hos varandra, men som sedan började kommunicera bättre med varandra, ett par som verkligen lagt manken till att få det att fungera. Till allas glädje väljer även de att fortsätta som gifta.

– Jag känner mig lättad, euforisk, lycklig. Det känns helt magiskt, säger Christoffer.

– Det finns alldeles för mycket där, trots att vi har haft våra upp och nergångar, för att jag skulle säga något annat än ja. Jag är jätteglad för min man, säger Rosanna.

Vi på Filmtopp vill passa på att tacka SVT och hela produktionen bakom "Gift vid första ögonkastet" 2024 för en fantastisk säsong. Artiklar om uppdaterad status mellan paren publiceras måndag 17 juni.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL