Den skrotade Paradise Hotel-säsongen visas i vår

RYKTE: Den skrotade Paradise Hotel-säsongen visas i vår

Filmtopp
23 februari 2023 kl. 14:02
ANNONS
ANNONS

Den skandalomsusade säsongen visas trots allt

Det var under våren 2021 som marken rämnade under fötterna på "Paradise Hotel". En skandal gällande den då pågående säsongen av programmet ledde till en förundersökning om våldtäkt och sexuellt ofredande, vilket fick produktionen att skrota efterföljande säsong – en säsong som nu ser ut att kunna sändas våren 2023.

Det är Expressen Nöje som avslöjar att rättigheterna till Paradise Hotel har köpts upp av ett nytt bolag, och att bolaget som del av köpet kommer att visa den tidigare inställda säsongen av programmet.

Under 2021 sändes den fjortonde säsongen av Paradise Hotel, men den fick ett abrupt slut när en av deltagarna anklagades för våldtäkt. Händelsen fick stor uppmärksamhet och ledde i förlängningen till att den efterföljande femtonde säsongen skrotades helt och hållet – trots att den redan var inspelad.

Nu rapporterar Expressen att den aldrig sända säsongen av Paradise Hotel till slut kommer att få se dagens ljus under våren 2023.

Den iställda Paradise Hotel-säsongen visas?
Foto: Viaplay.

Skrotade Paradise Hotel-säsongen sänds – deltagare rasar

Expressen Nöje har tagit del av ett mejlutskick som en kommunikationsbyrå har skickat ut till deltagarna i den skrotade, femtonde säsongen av Paradise Hotel. I mejlet står det att den tidigare inställda säsongen kommer att visas redan nu under våren 2023.

– Som du vet pausades säsong 15 hösten 2021 på grund av utredningen kopplad till säsong 14. Utredningen lades ner och i efterspelet fanns därför en hel säsong 15 som aldrig sänts. På förfrågan från Pluto TV adderas nu säsong 15 till deras plattform, står det i kommunikationsbyråns utskick enligt Expressen.

Tidningen har också varit i kontakt med flertalet av deltagarna som medverkade i den inställda säsongen – och de verkar allt annat än nöjda över beskedet.

– Jag mår inte alls bra. Jag har gått vidare och skapat ett nytt liv. Nu känner jag att allt kommer krascha. Vi har fått info, men ingen fråga om hur vi känner? säger en deltagare till Expressen.

Enligt Expressens uppgifter har deltagarna dessutom blivit erbjudna stöd från psykolog.

Under 2022 blev "Paradise Hotel" istället "Paradise" och konceptet gjordes om från grunden, med ett helt nytt fokus på bl.a. jämställdhet.

Paradise Hotel-skandalen:

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL